.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ!

Ένα διαγωνισμό για την καλύτερη ταινία “έξτρα μικρού μήκους” διοργάνωσε το έβδομο φεστιβάλ ΛΟΑΔ κινηματογράφου στο Μπιλμπάο της Ισπανίας: οι σκηνοθέτες που συμμετείχαν έπρεπε μέσα σε τέσσερις μέρες να γυρίσουν ένα φιλμάκι με λοαδ θεματολογία διάρκειας μέχρι 4 λεπτά το οποίο να περιλαμβάνει ένα αντικείμενο που έχουν επιλέξει οι διοργανωτές και φέτος ήταν τα πορτοκάλια. Οι θεατές ήταν εφοδιασμένοι με σφυρίχτρες και μ’ αυτό τον τρόπο απέκλειαν όσες ταινίες δεν τους άρεσαν κατά τη διάρκεια των προβολών! Τελικός νικητής αναδείχτηκε ο Πάμπλο Ισίντρο με την “Επίθεση των Ομοφοβικών Πορτοκαλιών” - ένα εντελώς παλαβιάρικο φιλμάκι που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Σύμφωνα με την κεντρική ιδέα της ταινίας ο πάπας και το Βατικανό έχουν επιστρατεύσει σατανικά μεταλλαγμένα πορτοκάλια με σκοπό να εξολοθρεύσουν τους ομοφυλόφιλους της πόλης. Μπορεί κανείς να προσέξει πολλά από τα διάσημα αξιοθέατα της πρωτεύουσας των βάσκων όπως το περίφημο μουσείο Γκούγκενχαϊμ του αμερικανού αρχιτέκτονα Φρανκ Γκέρι.

Ειδικά εκεί που οι δύο λεσβίες προσπαθούν να δολοφονήσουν το πορτοκάλι στον αποχυμωτή είναι όλα τα λεφτά :-)

6 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

απαπαπα, ευτυχώς που σήμερα ψώνισα μήλα.
;-)

DiViNe__ είπε...

εγώ πήρα και πορτοκάλια, δεν πιστεύω να αρχίσουν να χτυπάνε την πόρτα του ψυγείο για να βγουν και να 'ρθουν κατά πάνω μου!!?

Leviathan είπε...

na pas kai apo portokali apapa...kalisperaaaa!! :)

gay super hero είπε...

Πάλι καλά που δεν διάλεξαν μπανάνες ;-Ρ

another george blog είπε...

Πέθανε πορτοκάλι! πέθανε!

George Tsitiridis είπε...

pragmatika para poli empnevsmeno!!