.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

LADY GAGA: “ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ‘ALEJANDRO’ ΛΑΧΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΑΝΤΡΩΝ”


“Δεν μπόρεσα ποτέ να βρω κάτι αντίστοιχο με έναν ετεροφυλόφιλο άντρα στη ζωή μου. Αυτό το τραγούδι εκφράζει το θαυμασμό μου για τον γκέι έρωτα – το θαυμασμό μου για το κουράγιο και τη γενναιότητα που πρέπει να επιστρατεύσουν δύο άντρες που θέλουν να είναι μαζί. Στο βίντεο λαχταρώ τον έρωτά τους – αλλά είναι κάτι που ξέρω ότι δεν πρόκειται να κερδίσω ποτέ.”

Tο ολοκαίνουριο και πραγματικά ε-ξαι-ρε-τι-κό βιντεο-κλιπ του “Alejandro” με τις απροκάλυπτα ομοερωτικές του αναφορές αλλά και μια μιλιταριστική ατμόσφαιρα που παραπέμπει κατευθείαν στο προπολεμικό Βερολίνο σκηνοθέτησε ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν.


Είναι ο φόρος τιμής μου στους ομοφυλόφιλους και τον αγώνα που δίνουν για την κοινότητά τους. Οι γκέι μου χάρισαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχα στη ζωή μου. Είναι αυτοί που με υποστηρίζουν και αυτοί που καταλαβαίνουν πραγματικά αυτό που προσπαθώ να κάνω.”

Don't call my name,
Don't call my name, Alejandro.
I'm not your babe,
I'm not your babe, Fernando.
Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke one cigarette and run
Don't call my name,
Don't call my name, Roberto.



6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ωραίο είναι, επίσης βγήκε και αυτή πολύ όμορφη! Για τα αγόρια ουδέν σχόλιο..

Unknown είπε...

Super. Να μουνα στην θέση της χαχαχα

g for george είπε...

Θα πρέπει να το ξαναδώ για να αποφανθώ.

-Ελένη Λουκά-

sebastian είπε...

δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν όλοι αυτοί οι συμβολισμοί και τα θρησκευτικά σύμβολα στα βίντεό της. δεν τα έκανε αυτά η madonna είκοσι χρόνια πριν? ποιον προσπαθεί να σοκάρει η μούτζα? τη βαριέμαι τρελά..

ε όχι και περούκα της rafaella carra με τέτοια φάτσα!! as fugly as it gets...

ds είπε...

Δεν θέλω να ακουστώ υπερβολικός, αλλά είναι το καλύτερο βίντεο κλιπ που έχω δει.

Penny είπε...

sumfwnw me tn sebastian... oute egw ktlvn gt uparxoun autoi oi stavroi ktl!!! to nmz pws to video clip skizei kai apotelei ontws tn umno tn gay! fainetai allwste sts antres! ;-) einai pl wraio!