.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ: ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ!


gay smoking4


Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους – όπως στη φωτογραφία πιο πάνω όπου το μοντέλο κατάφερε να συνδυάσει δύο …κακές συνήθειες σε μία πόζα! Όπως σε όλα τα πράγματα, το μέλλον μας έρχεται από την Κίνα και η επίσημη ονομασία αυτής της περίεργης εφεύρεσης είναι “συσκευή συλλογής σπέρματος”. Θα μπορούσε να το ονομάσει κανείς και “συσκευή ανδρικού αρμέγματος”. Φτιάχτηκε από μία εταιρεία του Χονγκ-Κονγκ αλλά δεν γνωρίζω σε τι χρησιμεύει ακριβώς. Ίσως απευθύνεται σε άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα στα άνω άκρα. Ή ενδεχομένως σε όσους δεν προλαβαίνουν ούτε να αυτοεξυπηρετηθούν και εκείνη την ώρα έχουν τα χέρια τους απασχολημένα (μαγείρεμα,  επισκευές στο σπίτι, μηνύματα στο κινητό κτλ.) Ή σε όσους είναι υποχόνδριοι και σιχαίνονται να πιάσουν το φίφη τους…Επίσης δεν ξέρω πόσο ασφαλής μπορεί να είναι ούτε ποιος θα το ρίσκαρε να δοκιμάσει – πολλά έχουν ακουστεί για διάφορες οικιακές συσκευές made in China Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει ‘Άλλη απορία: πού πηγαίνει το …προϊόν της άρμεξης; Πρέπει να θυμηθείς να βάλεις κυπελλάκι ή κινδυνεύει να πάθει βραχυκύκλωμα;

Όπως και νά χει, μπορείτε να δείτε πως δουλεύει ακριβώς στο παρακάτω βίντεο. Δυστυχώς οι λεζάντες είναι στα κινέζικα οπότε δεν ξέρουμε που να στείλουμε τις παραγγελίες…10 σχόλια:

gay super hero είπε...

Ζητώ συγγνώμη για τα σχόλια που σβήστηκαν, αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος του blogger, η ανάρτηση απλά εξαφανίστηκε και αναγκάζομαι να τη ξαναδημοσιεύσω!

g for george είπε...

Να 'ναι καλά ο blogger που μας έκανε άνω κάτω.

Hfaistiwnas είπε...

οκκκκ!!
Είχα πει απλά ότι τον θέλω σε άλλο χρώμα!!!

gay super hero είπε...

Φαντάζομαι ότι το έφτιαξαν ροζ για να θυμίζει ξέρεις τι....

Hfaistiwnas είπε...

xexe όντως!

the elf at bay είπε...

Τα ύστερα του κόσμου!!!!!!! :-)

phoinix είπε...

πιο αργά τώρα..πιο γρήγορα τώρα..έχει ρύθμιση ταχύτητας ή τζάμπα φωνάζω?

ασωτος γιος είπε...

μα υπαρχει καλυτερο απο τη χουφτα μας??????

dimitris.be είπε...

Α πα πα πα, σε καμμία περίπτωση! Με τη φήμη που έχουν για τη ποιότητά τους τα Κινέζικα προϊόντα να πάμε κατευθείαν για ηλεκτροπληξία; Κάλλιο χέρι και καρτέρι παρά κεραυνός στα κάτω μέρη!
:-)

the elf at bay είπε...

@ασωτος γιος

Πού ξέρεις, αυτό μπορεί να δουλεύει καλύτερα!