.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

H MADONNA, OI ΓΚΕΪ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η MADONNA ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (UPDATE)

Μετά και την πολυθρύλητη εμφάνιση στο Super Bowl που δεν κατάφερε να σπρώξει το τραγούδι της πάνω από το νούμερο 10 των αμερικάνικων charts, η Madonna είδε και απόειδε, και με το νέο της βίντεο-κλιπ κάνει το παν για να προσεταιριστεί ξανά το πολυπληθές γκέι κοινό της. Τουλάχιστον αυτό το τραγούδι είναι σκάλες ανώτερο από το προηγούμενο.


Οι χορευτές με τα ψηλοτάκουνα δεν είναι άλλοι από τα μέλη του  ουκρανικού boy-band Kazaky. Αν η χορογραφία κάτι σας θυμίζει, τρέξτε το παρακάτω βίντεο στο 2:00.


Επειδή όμως τα βιντεο-κλιπ και τα ωραία κορμιά δεν φτάνουν, θα θέλαμε να δούμε περισσότερο δραστήριες δημόσιες παρεμβάσεις της “βασίλισσας της ποπ” σε σχέση με τα ζητήματα των διακρίσεων που απασχολούν τους γκέι συμπατριώτες της, όπως κάνουν εδώ και καιρό τώρα με μεγάλη επιτυχία αρκετές νεότερες συνάδελφοι της αλλά και μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ. Αντί γι’ αυτό στη μέχρι τώρα καριέρα της δεν είχαμε παρά μόνο μερικές ανόρεχτα φιλικές δηλώσεις σε παλιότερες συνεντεύξεις της, αλλά και κάποια ομοφοβικά μαργαριτάρια,  όπως αυτό κατά την πρόσφατη  βεντέτα της με τον Έλτον Τζον:

“Αφού αναρωτήθηκε  αν ο αντίπαλος της στις Χρυσές Σφαίρες “φοράει φουστάνια” η Madonna σχολίασε τη διαμάχη μεταξύ τους ως εξής: “εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος άντρας”.

UPDATE: Απαντώντας στις εκκλήσεις διεθνών οργανώσεων να συμμετέχει στο εμπάργκο εναντίον της Αγίας Πετρούπολης με αφορμή τη νομοθεσία που ποινικοποιεί κάθε δημόσια εκδήλωση ή ενημέρωση γύρω από την ομοφυλοφιλία, η διάσημη σταρ αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να  ακυρώσει τη συναυλία της στην πόλη,  αλλά θα τη χρησιμοποιήσει για να καταγγείλει τη συγκεκριμένη νομοθεσία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν το βάζω στα πόδια. Μάχομαι για την ελευθερία”. H απόφαση αυτή  προκάλεσε την αντίδραση ρώσων ακτιβιστών που υπόσχονται  με τη σειρά τους να διοργανώσουν  διαμαρτυρίες εναντίον της κατά τη διάρκεια της συναυλίας.   Ένας από αυτούς δηλώνει:

“Στη Ρωσία υπάρχει η δυνατότητα για τεράστια κέρδη. Αυτό κάνει τους σταρ να ξεχνούν τα ζητήματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αν άνθρωποι όπως η Madonna ακυρώσουν τις συναυλίες τους στην Αγία Πετρούπολη αυτό θα έχει οικονομικές συνέπειες για την πόλη. Αντίθετα μια δήλωση συμπαράστασης κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι εντελώς ανέξοδη.”

Εν τω μεταξύ ο εμπνευστής της κατάπτυστης νομοθεσίας απειλεί ότι θα παραστεί προσωπικά στη συναυλία και θα ζητήσει τη …σύλληψη της Madonna σε περίπτωση που παραβεί το νόμο! Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι να λένε οι Kazaky για όλα αυτά Γελαστούλης

gay kiss japanese

Την ίδια στιγμή, η επονομαζόμενη “Madonna της Ιαπωνίας” Αγιούμι Χαμασάκι κυκλοφορεί το νέο της βιντεο-κλιπ για το τραγούδι “How Beautiful You Are” – το πρώτο στην ιστορία της γιαπωνέζικης ποπ που περιλαμβάνει ένα φιλί μεταξύ δύο αντρών. Ο ένας από τους δύο είναι ο διάσημος  στην πατρίδα του πορνοσταρ Μασάκι Κο. Το τρυφερό στιγμιότυπο στο 4:37.


Κι αν έχετε την περιέργεια να μάθετε περισσότερα για τον άντρα που είναι ο μεγαλύτερος γκέι πορνοσταρ στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, πηγαίνετε εδώ – με προσοχή όμως καθώς το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για ανήλικους…


6 σχόλια:

SK είπε...

Το πρώτο βίντεο δεν εμφανίζεται: "This video contains content from UMG. It is not available."

gay super hero είπε...

Fixed ;-)

turigr είπε...

Σιγά να μην ακύρωνε τη συναυλία... είναι πολλά τα λεφτά!!!

xomeritis είπε...

Σκεφτόμουν, η γιαπωνέζα Yoko Ono υπάρχει άραγε; ;ο)

volosliving είπε...

έλεγα δε θα το δω , δε θα το δω, τελικα το είδα...καλούτσικο ε;

gay super hero είπε...

Κακό δεν το λες πάντως. Καθόλου ;-)