.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΔΥΟ ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΑΝ

Με αφορμή την ευγενική πρόσκληση του Ethan και αφού κατέληξα μετά πολλών κόπων και βασάνων, σας παρουσιάζω τα δύο τραγούδια με τα οποία θα έλεγα το μεγάλο Σ' Αγαπώ (ή και πολλά μικρότερα ενδεχομένως). Σας θυμίζω ότι σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού το ένα τραγούδι πρέπει να ερμηνεύεται από γυναικεία φωνή και το άλλο από αντρική (εξαιρούνται οι κόντρα-τενόροι :-)

Ξεκινάμε από τις κυρίες φυσικά. Η τιμή ανήκει στις Supremes που πριν από 42 χρόνια ερμήνευσαν το τραγούδι που πρέπει να είναι η πιο ηλιόλουστη ερωτική εξομολόγηση στην ιστορία της ποπ μουσικής. Αγαπημένοι μου στίχοι:

Baby, baby
As you stand holding me
Whispering how much you care
A thousand violins fill the air

DIANA ROSS AND THE SUPREMES - I HEAR A SYMPHONY

Και περνάμε στους κυρίους. Σύμφωνα με τους κανόνες του Ethan εξαιρούνται ο Prince και ο Mika αλλά δεν ανέφερε τίποτα για τον Brian Molko! Εντελώς διαφορετικό Σ' Αγάπω αυτό εδώ - από εκείνα που συνήθως συνοδεύονται από δυο ξυράφια κι ένα μπουκάλι βότκα. Aλλά τι αξία έχει ένα Σ' Αγαπώ αν δεν είναι σπαρακτικό; Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Γλυκό μου Πρίγκηπα. Να ξέρεις ότι το (ξέρεις ποιο) είναι ο μοναδικός τρόπος που έχω για να σε βλέπω.

Τα αγοράκια να προσέξουν το βίντεο-κλιπ παρακαλώ ;-)

PLACEBO - MY SWEET PRINCE


Με τη σειρά μου θα ήθελα να μάθω τί επιλέγουν ο Wrong Guy, η Ifigeneia, ο Mad, ο Neverlandean, ο Pavlos και ο Ifaistionas.

14 σχόλια:

revqueer είπε...

Δεν το είχα ακούσει αυτό των placebo! Κατεβάζω άμεσα τη ταινία!

:-)

Dr_MAD είπε...

Ανατρίχιασα με το 2ο video. Μπρρρ

Thanx για την πρόσκληση Jose. Είπα κι εγώ ότι θα ξέφευγα μια φορά. Ευτυχώς, όμως, με σώζεις αυτήν την περίοδο, γιατί η καρδιά μου είναι κάπου μακριά και ο μόνος τρόπος να έχω επαφή είναι από εδώ. Οπότε θα αρπάξω την ευκαιρία για να στείλω το μήνυμά μου. Καλησπέρες τρελέ

Τυχερέ...

Unknown είπε...

ευχάριστω για την άμεση ανταπόκρισις!
στο δεύτερο κομμάτι (και βίντεο) απλά Λ Ι Π Ο Θ Υ Μ Ω

BLUEPRINTS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Hfaistiwnas είπε...

Έπαθα με το δεύτερο ... συγκινήθηκα :'( (πρέπει να το κόψω αυτό) τέλειο G super man!!! Απ' ότι κατάλαβαίνω τα στιγμιότυπα πρέπει να είναι απο κάποις ταινία- σειρά, ξέρεις ποιά (όχι πως θα μπορώ να τη δω αλλά λέμε τώρα); Αποδέχομαι την πρόσκληση, οσονούπω και τα δικά μου στη φόρα! Ευχαριστώ πολύ!
Φιλιά!!

gay super hero είπε...

Oι σκηνές είναι από την αργεντίνικη ταινία Plata Quemada (Burnt Money ο αγγλικός τίτλος)παραγωγής 2000 που αφηγείται την πραγματική ιστορία δύο ερωτευμένων κακοποιών.

Στεναχωριέμαι πολύ που σνομπάρετε τόσο τις αγαπημένες μου Supremes. 'Hθελα να βάλω κάτι χαρούμενο γιατί η πρώτη γυναικεία μου επιλογή ήταν κάτι ακόμα πιο κοψοφλέβικο από τους Placebo.

Προσέξτε το I Hear a Symphony please. Είναι από τα τραγούδια που με κάνουν να λέω ότι η ζωή αξίζει τον κόπο τελικά :-)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τι τραγουδάρες, θα θελα να μου έλεγε κάποιος το σ'αγαπώ με αυτά.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα είναι το επόμενό μου ποστ.

Neverlandean είπε...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thanks ήρωά μου!

Πρέπει να έχει κ άντρα; :S

Supremes λατρεύω, Placebo... όχι (γενικά όχι το συγκεκριμένο).

:**

gay super hero είπε...

Χα χα αυτό με την αντρική φωνή και μένα με δυσκόλεψε, από γυναίκες δεν ήξερα τι να διαλέξω, από άντρες έσπαγα το κεφάλι μου και δεν μου ρχόταν τίποτα :-)

Μπορείς και συ να διαλέξεις κάτι όχι και τόσο φανατικά αντρικό. Νa θυμάσαι ότι ο Ethan δεν απέκλεισε ούτε τον Τζίμι Σόμερβιλ ούτε τους Erasure. Αλλιώς θα σου πρότεινα Καζαντζίδη ;-Ρ

the beautiful south είπε...

Eνώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το βίντεο κλιπ, ας συμφωνήσουμε ότι και το καταπληκτικό τραγούδι των Supremes αλλά και το οπτικοακουστικό ποίημα που ακολουθεί σε πείθουν ότι η ζωή αξίζει τον κόπο τελικά :-)

cobden είπε...

Και εκεί που περίμενα πως θα διάλεγες το "Στ'αρματα,στ'αρματα,εμπρός στον αγώνα" σαν το τραγούδι με το οποίο θα έλεγες το σ'αγαπώ, μας βγήκες συναισθηματικός αστός...Πάει χάλασες κι εσύ :P

ethanandthecity είπε...

μην κλέβετε όμως, ούτε Jimmy Somerville δεν παίζει :-P

APSOY είπε...

Θα στο χαλάσω, αλλά κι εγώ θα σνομπάρω τις supremes και θα πω πόσο λάτρεψα το δεύτερο τραγούδι (και βίντεο)!!!! :)))

Τον Eduardo Noriega τον είχα δει και στο Tesis και τον είχα λατρέψει. Κι εκείνος είχε λατρέψει εμένα - απλά ακόμα δεν το ξέρει...!

Καλό μήνααααααααααααα!

If...ιγένεια είπε...

Καλό μήνα σούπερ ήρωα.. :)