.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Επειδή σας κόβω ότι μετά τη συναυλία της Μαντόνα στις 27 Σεπτεμβρίου η αγωνιστικότητα και ο γκέι πατριωτισμός σας θα έχει ανέβει στα ύψη, βρέθηκε τρόπος να τη διοχετεύσετε για κάτι που είναι σημαντικό για όλους! Όπως ξέρετε στις 2 Οκτωβρίου ο κύριος εισαγγελέας θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου το δήμαρχο της Τήλου κ. Αλιφέρη και τους τέσσερις ακτιβιστές που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούνιο. Τρεις μέρες νωρίτερα -και μόλις δύο μέρες μετά τη μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο- τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, η επιτροπή του Athens Pride αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή. Βέβαια καταλαβαίνω ότι Δευτέρα δεν είναι μια εύκολη μέρα για να μπορέσουν όλοι όσοι θέλουν να κατέβουν στο κέντρο αλλά εγώ σκοπεύω να είμαι εκεί - και ελπίζω και πολλοί από σας. Ακόμα κι αν δεν έρθετε, μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μια σχετικη ανάρτηση-ενημέρωση από το δικό σας μπλογκ!

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη Δευτέρα στην Πλατεία Συντάγματος! :-)

27 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Τι να λέει το κείμενο της ανάρτησης;;;

g for george είπε...

Μακάρι να μπορούσα να έρθω. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι λόγω δημοσιότητας μια ανησυχία για τις κάμερες την έχω (μένω επαρχία, μην το ξεχνάμε) αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπερνούσα και θα ερχόμουν. Είναι άμεση ανάγκη να παρέχουμε υποστήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους. Το οφείλουμε.

gay super hero είπε...

@ hfaistiwn

Ότι γίνεται μια διαμαρτυρία στις 29 Σεπτεμβρίου στη Βουλή για το τάδε θέμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τίτλο που βλέπεις εδώ ή και το κείμενο αν θέλεις (δεν χρειάζεται να γράψεις που το βρήκες). 'Η να βάλεις κάποιο άλλο δικό σου.

gay super hero είπε...

@ g for george

Άδικα ανησυχείς. Μακάρι να ασχολούνταν τα κανάλια αλλά μάλλον θα μας γράψουν πάλι.

Hfaistiwnas είπε...

Οκ μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε! :)

Dr_MAD είπε...

Δευτέρα??? Και με τον ανασχηματισμό προ των πυλών? Πολύ κακό timing.

Το καλύτερο timing θα ήταν να πούμε ότι η διαδήλωση γίνεται στις 27/9 στις 21.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο

Θέλω να μου στείλεις κείμενο να ανεβάσω asap

gay super hero είπε...

@mad

Τι κείμενο να σου στείλω; Βάλε αυτό από πάνω. Ή απλά κάνε μια ενημέρωση ότι τη Δευτέρα γίνεται αυτό κι αυτό.

Το timing δεν είναι καλό, αλλά μην ξεχνάς ότι πιέζει και ο χρόνος. Και το Σάββατο αποκλειστηκέ για τους γνωστούς λόγους ;-)

Unknown είπε...

Of course we will :-)

One Big DJ είπε...

you bet we will!

mady είπε...

Μέγα πολίτικο θέμα η Μαντόνα. Θα κάνει και δηλώσεις?

gsus είπε...

triti nyxia, tetarth mallia

gay super hero είπε...

@gsus

Φαντάζομαι ότι εννοείς την Τρίτη και την Τετάρτη ΠΡΙΝ τη συναυλία. Οπότε χρονικά προηγούνται ;-)

abravanel είπε...

Ωρες κτλ;

hourglass είπε...

Ξέρεις ότι λόγω απόστασης δε θα μπορέσω να παραστώ στη συγκέντρωση, θα κάνω όμως μια ανάρτηση και στο δικό μου ιστολόγιο.

Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος!

George Tsitiridis είπε...

πολύ καλή ιδέα να βγούν όλοι στο δρόμο.Στην Θεσσαλονίκη πέρα απο ενα δελτίο τύπου και την συμπαράσταση μας ... δεν προβλέπεται να γίνει κάτι οργανωμένο...

g for george είπε...

Ελπίζω το Ευρωπαϊκό δικαστήριο να είναι πιο ανοιχτόμυαλο.

gay super hero είπε...

@ abravanel

Στις έξι το απόγευμα

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μήπως να γινόταν δύο σε ένα την ίδια μέρα να είχαμε και την Μαντόννα μαζί?

Ανώνυμος είπε...

Θα μαζέψει κόσμο ή μπα..?

Leviathan είπε...

ego pados tin ekana to sxetiki anartisi..kalo sou vradi!!

αμμος είπε...

Καλημέρα gay super hero, βρήκα το "πολιτικό κάλεσμα" στον les_boi και ανέβασα εκείνο το κείμενο (το σάββατο βράδυ έτσι κι αλλιώς προτίμησα Μάρθα Φριτζήλα και Mode Plagal, δεν κόλλαγε το δικό σου LOL). Ήθελα να σε ρωτήσω, η Πρωτοβουλία Μπλόγκερ κατά των Διακρίσεων από ποιους αποτελείται, πώς προέκυψε; Παρακολουθώ τα πολιτικά της μπλογκόσφαιρας (και την πολιτική γενικότερα) αλλά δεν τους έχω ξαναδεί. Τα λέμε στο Σύνταγμα.

Alex A. είπε...

Λόγω σοβαρού κωλύματος δεν μπόρεσα να κατέβω απόψε. Περιμένω ενημέρωση. Φιλιά!

gay super hero είπε...

@ ammos

Η πρωτοβουλία που αναφέρεις δεν αποτελεί κάποια επίσημη ομάδα. Ως τίτλος προήλθε από μία κοινή ανάρτηση που κάναμε για το σύμφωνο συμβίωσης στις 17 Μαρτίου. Ουσιαστικά αποτελεί μία επωνυμία-ομπρέλα την οποία χρησιμοποιούν όποιοι μπλόγκερ επιθυμούν κατά καιρούς να παρέμβουν δημόσια σε θέματα γκέι δικαιωμάτων

@ Alex

Δυστυχώς μαζεύτηκαν ελάχιστα άτομα μπροστά στη Βουλή - υπολογίζω όχι πάνω από 70-80 εκ των οποίων μόνο τρεις μπλόγκερ (από αυτούς που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον).

αμμος είπε...

Μάλλον αποτελώ κι εγώ μέλος της πρωτοβουλίας, είχα ανεβάσει το κείμενο, μου άρεσε που δεν την ήξερα κιόλας LOL. Ήρθα κι εγώ αλλά αργούτσικα, στις εφτά, με καθυστέρησε κάτι, αναγνω΄ρισα μόνο την Queerdom.
Τα θέματα των δικαιωμάτων δεν μαζεύουν λαό γενικά (φεμινισμός, μετανάστες, λοατ κτλ.) οπότε και για τους 70-80 πάλι καλά να λες.

les_boi είπε...

δεν πειράζει χόρεψε-τρεγούδησε το μαντονάκι και οι χαρωποί γκέι απο κάτω, αυτό έχει σημασία, είναι καλό και για τους διοργανωτές να καταλάβουν κάποια πράγματα...
εγω ούτε 50 δεν τους έκανα τους συγκεντρωθέντες πάντως

gay super hero είπε...

Les-boi ήσουν και σύ; Άρα είμαστε τέσσερις οι μπλόγκερ! Κρίμα που δεν γνωριστήκαμε.

les_boi είπε...

κυκλοφορώ incognito για να αποφύγω του φανς;)