.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Επειδή πια έχουμε στερέψει από αναβιώσεις της δεκαετίας του 80 (μέχρι και τη Σάντρα έφτασαν να νεκραναστήσουν στο Γκάζι κάποιοι εγχώριοι βασιλιάδες της αρπαχτής) και μια που η κούτρα τους δεν κατεβάζει καινούριες ιδέες, οι φωστήρες της αμερικάνικης τηλεόρασης αποφάσισαν να αρχίσουν τις τελετές βουντού και στους σαπρακιασμένους αστέρες της δεκαετίας του 90. Κι επειδή αρνούμαι να φρικάρω τους αναγνώστες μου βραδιάτικα με την επιστροφή των New Kids on the Block (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που τους νοσταλγεί - αλλά να μου πεις εδώ υπάρχουν νοσταλγοί του Χίτλερ, εκεί θα κολλήσουμε;) θα σας πάω κατευθείαν στο ψητό.

Την πρεμιέρα του λοιπόν έκανε χτες το βράδυ στο Αμέρικα η αναβίωση της πάλαι ποτέ ναυ-αρχίδας του Mega Channel Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Φυσικά κανείς δεν ασχολείται με το νεανικό καστ που υποδύεται τους σημερινούς μαθητές του θρυλικού σχολείου, αλλά με την πολυδιαφημισμένη επιστροφή στο γυαλί των άσπονδων φιλενάδων Μπρέντα Γουόλς και Κέλι Τέιλορ (κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι και Τζένι Γκαρθ). Οι οποίες όπως θα δείτε και στο βιντεάκι και αγκαλιάζονται και φιλιούνται και μέσα στα σιρόπια και τις γλύκες είναι γενικώς (οι παραγωγοί είχαν φροντίσει να κρύψουν τα μαχαιροπίρουνα απ'το σετ).



Αν αναρωτιέστε όμως που είναι μέσα σε όλα αυτά ο Μπράντον Γουόλς έχω νέα και για σας! Ο Μπράντον ετοιμάζεται για καριέρα στον ορθόδοξο κλήρο! 'Αξιος, άξιος! 'Αντε και αρχιμανδρίτης εύχομαι! :-)

Καμία αναβίωση της δεκαετίας του 90 όμως δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τη χαρακτηριστική φωνή της νταντάς Φάιν. Η Φραν Ντρέσλερ λοιπόν επέστρεψε, όχι για να γίνει ραββίνος, αλλά οργανώνοντας gala με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία υπέρ των γκέι γάμων στην Καλιφόρνια εν όψει του σχετικού δημοψηφίσματος το Νοέμβριο! Το gala έγινε στο Λος 'Αντζελες και η τιμή του εισιτηρίου ήταν $100 το άτομο - για καλό σκοπό φυσικά. Η ίδια δήλωσε "είμαι ίνδαλμα των γκέι, αλλά ακόμα κι αν δεν ήμουν δεν μπορώ να ανεχτώ ότι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται δεν έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν". Εμείς δεν μπορούμε παρά να τη χειροκροτήσουμε!


15 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Οι gays έχουν γίνει target group κανονικότα ή είναι εντύπωσή μου? γουάου!

Τώρα για το Μπέβερλυ Χιλς δε σχολιάζω. Εγώ μεγάλωσα με τις νουθεσίες της σχολής Βαλερυ. Σε αυτήν χρωστώ την επιτυχία μου...

gay super hero είπε...

Κι εγώ αναρωτιέμαι τι απέγινε η Βάλερι; Έχει κανείς κανένα νέο;

abravanel είπε...

To Μπέβερλυ Χιλλς είναι δικό μας: ο Μπράντον ορθόδοξος απ'οτι λες και η Αντρεα ρωμανιώτισσα προσθέτω εγώ (ελληνόφωνοι εβραίοι από την ρωμαική περίοδο). Ως εκ τούτου ακόμα μια ψήφος υπέρ του Μπέβερλυ Χιλς...

gay super hero είπε...

Ξέχασες και τον Ντέιβιντ. Χε χε :-)

Aν θυμάμαι καλά όμως στο σίριαλ την έλεγαν Ζάκερμαν. Το οποίο εμένα μου κάνει γερμανο-εβραϊκό...Δεν τα ξέρω τόσο καλά βέβαια...

Hfaistiwnas είπε...

Ποτέ δεν έβλεπα Μπέβερλι..
Ούτε που ξέρω τι λέει.. και επίσης δεν γνωρίζω και τον κυριούλη παραπάνω! Τη νταντά όμως!!!!! λολολ! αυτή την γνωρίζω! Είχε γέλιο και τσιριχτή φωνή!!! λολ!
Καληνύχτα!

abravanel είπε...

lol
Εννοώ την ίδια την ηθοποιό που ονομάζεται Gabrielle Carteris, όχι τον ρόλο που έπαιζε στο σήριαλ.

Αυτή, (όπως η Ανιστον για να γίνω κατανοητός) έχει ελληνική καταγωγή ως ρωμανιώτισσα (αν θες να δεις τι είναι αυτοί μην βασιστείς στο άρθρο της Wiki, έχει πολλά λάθη - καλύτερα δες http://www.kkjsm.org )

hourglass είπε...

Δε θα χειροτονηθεί μωρέ ο Μπράντον, απλά ο καημένος έχει πέσει σε αναδουλειές τελευταία και δεν έχει λεφτά για ξυραφάκια...

Strahd είπε...

To έχω κατεβάσει το επεισόδιο αλλά δεν το έχω δει ακόμα... Φαντάζομαι σοκ που θα πάθω μόλις δω Μπρέντα και Κέλλι να μαλλιοτραβιούντε για άλλη μια φορά.

Sooooo 90's. :P

Καλό φθινόπωρο :***

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Φραν Ντρέσλερ και ξερό ψωμί!!!
Ενημερωμένος όπως πάντα...

ethanandthecity είπε...

Και ο χειρότερος στρέητ υπερκάγκουρας δεν θα παρατούσε σε τέτοιο χάλι τον εαυτό του. Absolut zero

If...ιγένεια είπε...

Ο Μπραντον παππάς? Τι αλλο θα δω..

g for george είπε...

Η Ζάκερμαν ήταν Εβραία στην σειρά.

Κι όμως ένας από τους (στρέητ) φίλους μου κάνει σαν παλαβός για την επιστροφή των NKOTB. Μέχρι και το νέο τρακ τους μου έστειλε. Μπλιάξ εις διπλούν.

Κάποια πράγματα θα πρέπει να μένουν ως έχουν. Στο παρελθόν.

ΥΓ:
(Εκτός κι αν αποφασίσει η Ντόχερτι να επιστρέψει ως Πρου στις Charmed!)

Ανώνυμος είπε...

ayto to galazio mati omws

zntoup!

sto metaksi, i hannah zuckerman-vasquez (kori tis andrea zuckerman) einai ekfonitria eidisewn sto West Beverly High TV News, sto neo 90210 (www.cwtv.com)

toymaker είπε...

Λατρεύω Φραν... Θεά...

Όναρ είπε...

Κοίτα πώς άλλαξε το Peach Pit..και η Kelly γέρασε βρε παιδάκι μου..ενώ η Brenda σαν κοριτσόπουλο ακόμα..τί να πει κανείς..δε λέμε να ξεκολλήσουμε ώρες ώρες..Καληνύχτες με χτυποκάρδια στα Βριλήσσια..