.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

O REVQUEER ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ!


Μετά από τέσσερις μήνες απουσίας που μας έχουν φανεί αιώνας, είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου να φιλοξενήσω σήμερα την επιστροφή του εθνικού θησαυρού του blogging - που βέβαια δεν είναι άλλος από τον μοναδικό Revqueer! Πηγή έμπνευσης της ιστορίας που θα διαβάσετε υπήρξε το πρόσφατο ταξίδι του
με τρεις φίλους μπλόγκερς στη Βαρκελώνη - και αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να του δείξουμε πόσο μας έχει λείψει και πόσο πολύ θέλουμε να γυρίσει κοντά μας!

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τη Βαρκελώνη με τρεις πολύ καλούς μου φίλους! Επειδή οι πολυήμερες προετοιμασίες για το ταξίδι με είχαν εξαντλήσει, είχα ήδη αρχίσει να ροχαλίζω με το στόμα ανοιχτό στο αεροπλάνο πριν καλά καλά απογειωθούμε και με το κεφάλι ακουμπισμένο στον ώμο μιας υπέρβαρης Καταλανής ηλικιωμένης χήρας, ονειρευόμουν τρελά ξενύχτια και αχαλίνωτες ερωτικές συνευρέσεις με καυτά καταλανικά αντρικά κορμιά. Η κούρασή μου ήταν τέτοια που ξύπνησα με μεγάλη καθυστέρηση αφότου προσγειωθήκαμε κι έτυχε να βγω απ' το αεροπλάνο ακριβώς τη στιγμή που το αυτοκινητάκι με τις σκάλες απομακρυνόταν από την έξοδο με αποτέλεσμα να πέσω στο κενό σπάζοντας και τα δύο πόδια μου.

Η αλήθεια είναι πως κάπως παραξενεύτηκα που δε με ξύπνησαν οι φίλοι μου αλλά όπως με έπαιρνε το ασθενοφόρο, ήμουν βέβαιος πως θα με περίμεναν στο νοσοκομείο με πρόσωπα παραμορφωμένα από την αγωνία. Δυστυχώς δεν ήταν εκεί όταν έφτασα. Δεν έχασα όμως το κουράγιο μου ακόμα κι όταν πληροφορήθηκα πως θα περνούσα τις τέσσερις μέρες του ταξιδιού στο νοσοκομείο κι αποφάσισα να δω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Τα νοσοκομεία της Βαρκελώνης είναι ευρύχωρα και το φαγητό υπέροχο. Καλό θα ήταν πάντως να έχετε μαζί σας παντόφλες γιατί δε παρέχουν σε μη-Ισπανούς, ενώ αν είστε από χώρα εκτός της Ε.Ε. δε δικαιούστε πιτζάμες. Θα πρότεινα επίσης να μη σας πετύχουν στους διαδρόμους με το αναπηρικό καροτσάκι να φλερτάρετε τους τραυματιοφορείς σε ώρες κοινής ησυχίας, γιατί η προϊσταμένη θα σας βάλει υπόθετα.

Το δεύτερο βράδυ και μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα να βρω τον Profylaktiko στο κινητό του αλλά δυσκολευόμουν να τον ακούσω γιατί ήταν σε κάποιο μπαρ με δυνατή μουσική. Μου είπε πως πληροφορήθηκαν για τη πτώση μου και ήταν συντετριμμένοι με το πάθημα μου αλλά αποφάσισαν να φανούν δυνατοί και να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους. Επίσης με ρώτησε σε ποιο τσεπάκι της βαλίτσας είχα βάλει το gay οδηγό γιατί δε τον έβρισκαν πουθενά. Αφού τον καθησύχασα πως είμαι καλά και τον διαβεβαίωσα πως δεν είχα ξεχάσει να πάρω τον οδηγό έπεσα για ύπνο.

Την τρίτη μέρα είχα έναν σύντομο ειδύλλιο με έναν 19χρονο φοιτητή νοσηλευτικής. Δυστυχώς δε μιλούσε καλά ελληνικά, δηλαδή ήξερε μόνο τους στίχους από ένα τραγούδι που είχε εκπροσωπήσει τη Κύπρο φέτος στη Eurovision Junior, αδιαμφισβήτητο σημάδι πως ήταν μπότομ. Τα αγγλικά του ήταν άθλια, αλλά εγώ είχα παρακολουθήσει λίγα μαθήματα ισπανικών άνευ διδασκάλου (το Spanish Lesson της Μαντόνα) και μπορέσαμε κουτσά στραβά να συνεννοηθούμε. Τελικά δε καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας γιατί ανακάλυψα πως κατά τη παραμονή του στο δωμάτιό μου είχε καταφέρει να κλέψει ένα ρολόι Omega, τα γυαλιά ηλίου μου και μια ολόχρυση καρφίτσα της γιαγιάς μου με μεγάλη χρηματική και συναισθηματική αξία που φορούσα στο πέτο της ρόμπας μου. Με παρακάλεσε να μη τον καταδώσω και δε το έκανα αλλά λίγες ώρες αργότερα τον συνέλαβαν όταν έκλεψε τη χρυσή καδένα ενός ζάπλουτου έμπορου ωτασπίδων που ήταν σε διπλανό δωμάτιο με οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Την τέταρτη μέρα έφτασε πια ο καιρός να πάρω εξιτήριο. Αποχαιρέτησα όλο το προσωπικό και τους ασθενείς και επιβιβάστηκα στο ταξί. Στο δρόμο για το αεροδρόμιο απόλαυσα τη μεγάλη λεωφόρο της πόλης και προσπαθούσα κοιτώντας απ' το παράθυρο να εντοπίσω κάποιο σημαντικό αξιοθέατο. Για καλή μου τύχη όπως ανεβήκαμε σε μια γέφυρα αντίκρισα για 3 δευτερόλεπτα την κορυφή της Σαγράδα Φαμίλια κι ένιωσα ευτυχής που τα έξοδα του ταξιδιού μου δεν πήγαν τελείως χαμένα.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο με υποδέχτηκαν οι φίλοι μου και η αλήθεια είναι πως με συγκίνησαν. Ο Hourglass ως έμπειρος γιατρός έγραψε με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι "Είμαι Αδερφή" πάνω στο γύψο μου ενώ ο Good As You έκρυψε συνολικά δύο κιλά μπανάνες μέσα στις τσέπες μου, στη μπλούζα και το παντελόνι μου για να τις πάρουμε μαζί μας μήπως μας πιάσει καμιά λιγούρα στη πτήση.

Γενικά δεν θέλω να παραπονιέμαι, μια χαρά ήταν όλα, απλά θέλω ίσως να ανακαλύψω περισσότερα πράγματα από τη μαγευτική αυτή πόλη σε επόμενη επίσκεψη!

Ο φακός των παπαράτσι συλλαμβάνει τους Hourglass, Good As You και Profylaktiko σε γνωστό κλαμπ της Βαρκελώνης την ώρα που ο φίλος τους στενάζει στο κρεβάτι του πόνου

20 σχόλια:

revqueer είπε...

:)

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!!

Ανώνυμος είπε...

Ουυυυυυυυυ οοοοοουυυυυυυυυυυυ
*κλασσικος χαιρετισμος απο μακρυα, ελλαδα, δεκαετια 1960*

Ρουκετα μου!
Χαιρομαι που σε ξαναβλεπομεν, εστω και σαν γκε[ι]στ.

Ποσοι ισπανοι αραγε να σου ψελλισαν "hombre, hombre, quero poner mis cojones en tu boca"
και συ ησανε αναισθητος απο τα ηρεμιστικα...Αχ κριμα. Κριμα και αδικο.
Better luck next time!

:***
to both of you

ProFyLaKtiKo είπε...

έχω να δηλώσω πως έχεις παραποιήσει το διάλογό μας. ήμουν τόσο στοργικός στο τηλέφωνο μαζί σου, παρότι ο χοσέ δίπλα μου με τριβέλιζε... κατά τα άλλα ευχαριστώ για το μεγαλύτερο ρόλο (μετά το δικό σου).

p.s. οι μπανάνες του goody είναι πέρα για πέρα αληθινή ιστορία.

p.s.2 @gay super hero : δεν μας είπες ποιος είναι ποιος στη φωτογραφία... ο hourglass έχει ήδη διαλέξει πάντως

Ανώνυμος είπε...

να τις χερεσε τισ καρακαιδονες τους φιλους σου ,σε παρατησαν μονο σου.
ουστ οι αρκουδες.
περαστικα

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μας είχε λέιψει ο Rev!!!

gay super hero είπε...

@ revqueer

'Οπως ξέρεις το έχω σύστημα να παρενοχλώ σεξουαλικά όλους τους φιλοξενούμενούς μου οπότε σε διαβεβαιώ ότι η ευχαρίστηση θα είναι όλη δική μου!

@ dee

Ευτυχώς που δεν το έγραψες στα ελληνικά αυτό γιατί θα το έκοβε η λογοκρισία :-Ρ Φιλάκια (με γλώσσα and everything)

@ profylaktiko

Διαλέξτε εσείς! Είμαι σίγουρος ότι ο Hourglass διάλεξε τον top!

@ stella

Ελπίζω να αστειεύεσαι

@ pavlos

Άντε παιδιά να του το φωνάξουμε όλοι μαζί μπας και τον μεταπείσουμε!

Tanila είπε...

Γιατί δε γράφεις χριστιανέ μου κανονικά σαν άνθρωπος;
Εδώ κατά τύχη το είδα, από ένα λινκ του Παύλου.
Παραλίγο να το χάσω βλαμμένο.



(ο τύπος με την ξανθιά περούκα ποιός είναι;)

George Tsitiridis είπε...

perastikoulia sas

Hfaistiwnas είπε...

Μα χάθηκε εντελώς αυτό το παιδί!!!
Να τον πείσετε να γυρίσει!
Στο εξωτερικό ακόμη και σε νοσοκομείο να πας ωραία θα περάσεις.. αυτό πρέπει να είναι το απόφθεγμα...

Unknown είπε...

Συμφωνώ με Τανίλα. Αιντε πουλάκι μου γύρνα στην μπλογκόσφαιρα επιτέλους. Μας έχεις γλείψει

cobden είπε...

Revqueer, βλέπω πως παραμένεις σε (συγγραφική) φόρμα!Νέο μπλογκ, επειγόντως!!

One Big DJ είπε...

ENA THA PW!

REV

YOUR DISCO NEEDS Y O U

tovenito είπε...

ρεβ άσε τους βεντετισμούς και γύρνα πίσω! το κοινό εκλιπαρεί!

g for george είπε...

Rev we love yououououououuuuuuu!!!!
COME BACK!!!


(come back μην ανοίξω το στόμα μου)

Ανώνυμος είπε...

(προσπαθεί να συνέλθει απο το συγκινησιακό φόρτο)

Aw Rev! Έχουμε τόσους καλούς γιατρούς εδώ!!!

υγ. Έχω κι εγώ μαρκαδόρο για το γύψο!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!! :D:D:D

Όναρ είπε...

Εγώ μόνο τον GSH γνωρίζω και την πένα του..ναι, ναι, αυτή που γράφει..με μελάνι εννοείται..τώρα για τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην αντοχή τους και την μεγάλη απόφασή τους να συνεχίσουν χωρίς τον συνοδοιπόρο τους..θέλει μαγκιά και τόλμη η μαλακία..που λέει ο λόγος..τα φιλιά μου και τις χαρούμενες καλησπέρες μου..(σε περιμένω αύριο ρεμάλι..)

PN είπε...

Έχω πεθάνει στα γέλια....Ρε φίλε γύρνα πίσω!!! Απλά you rock!!! Come back now!!!!

mahler76 είπε...

xaaxaxaxaxa telika katafera kai diavasa to keimeno kai einai trela. hahahahahahha
Revako to 2o tha to grapseis pou soy ;ekana prosklisi?

G Spot Unveiled© είπε...

egw alliws ta kserw...kaneis p(r)opaganda telos... :P

Dr_MAD είπε...

@ bi bi
πες τα παλικάρι μου, γιατί εμενα εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου (και έχει αραχνιάσει το απαυτό μου -αλλά αυτό είναι άλλο θεμα ΟΚ)

επίσης να καρφώσω ότι στη φωτό ο σκαρφαλωμένος είναι ο good as you γιατί στην εν λόγω σκηνή υποδύεται τον τοπ