.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΝΘΑ ΦΟΞ

Τη δεκαετία του '80 το πλούσιο μπούστο της ήταν η απόλυτη φαντασίωση των ετεροφυλόφιλων εφήβων (και όχι μόνο). Σε ηλικία μόλις 16 χρονών ποζάρει γυμνόστηθη για την περίφημη σελίδα 3 της αγγλικής εφημερίδας Sun ενώ πέντε χρόνια αργότερα κατακτάει την κορυφή των charts παγκοσμίως με το Touch me (I want to feel your body) - σίγουρα μία από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες μιας δεκαετίας γεμάτης μεγάλες ποπ επιτυχίες. Μια δεκαετία που οι τότε έφηβοι και σημερινοί τριαντάρηδες λατρεύουν να αναπολούν.

Ήταν το 2003 όταν η Samantha Fox έκανε τη μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας ότι είναι ζευγάρι με την ατζέντισσά της Μίρα Στράτον. 'Εξι χρόνια αργότερα όχι μόνο είναι ερωτευμένη με την ίδια γυναίκα αλλά αποφάσισαν και να αρραβωνιαστούν. Το ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξή που έδωσε σε καναδέζικη ιστοσελίδα.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν σκέφτεται να γίνει μητέρα, η Σαμάνθα -που είναι σήμερα 43 ετών- απάντησε: "Θα ήθελα να προσπαθήσω του χρόνου. Αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να σταματήσω να δουλεύω για εννιά μήνες". Στην ίδια συνέντευξη εξηγεί πόσο δύσκολο ήταν για την ίδια να κάνει το coming-out της: "Αλλά δεν άντεχα να ζω άλλο μέσα στο ψέμα. Το ψέμα σε καταστρέφει... Κι εγώ πάντα γνώριζα την αλήθεια. Ακόμα κι όταν έβγαινα με αγόρια όπως με τον Πολ Στάνλεϊ των Kiss, το ήξερα..."

Και για να ολοκληρωθεί αυτή η αναπόληση στα χρόνια της εφηβικής "αθωότητας" (;) όσοι δεν καταφέρατε να τη δείτε πέρσι live στην Αθήνα, μπορείτε να απολαύσετε τη Σαμάνθα Φοξ και το Touch me σε ένα βιντεάκι από φεστιβάλ με σταρ της δεκαετίας του '80 που έγινε πριν από λίγους μήνες στην Πολωνία... :-)


4 σχόλια:

Leviathan είπε...

a de to ixera gia tin epilogi tis auti...kali evdomada!!

g for george είπε...

Το έμαθα πέρυσι, νομίζω. Δεν το φανταζόμουν καν. Το ίδιο και πολύ ετεροφυλόφιλοι άνδρες, πιστεύω! τουλάχιστον τώρα θα έχουν δύο φαντασιώσεις τους σε μια!

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ματαπει, αυτη η γυναικα προφανως και φταιει που εγινα μια τζιβα και μιση αφου μου περασε subliminal messages μεσω του Samantha Fox Strip Poker που ηταν και το πρωτο παιγνιο μου σε υπολογιστη στην τρυφερη ηλικια των 5. Ετσι.
Αντε με το καλο οι αρραβωνες!

George Tsitiridis είπε...

pou tin thimithikes kale aftin....
po po ... einai mia apo tis paidikes mou anamniseis