.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΟΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΓΚΕΪ ΑΝΤΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Γενναίοι στρατηλάτες, λαμπροί ηγεμόνες, ευαίσθητοι καλλιτέχνες, πρωτοπόροι επιστήμονες. 'Ολοι γνωρίζουμε πόσοι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες έχουν διαπρέψει ως μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας. Λογικό και αναμενόμενο λοιπόν ορισμένοι από αυτούς να έχουν πρωταγωνιστήσει και σε κάποιες από τις πιο σκοτεινές σελίδες της. Απάνθρωπα κτήνη ή θύματα της ομοφοβικής κοινωνίας στην οποία έζησαν; Τα συμπεράσματα είναι δικά σας!

Ίππαρχος Τύραννος της αρχαίας Αθήνας μαζί με τον αδελφό του Ιππία, o 'Ιππαρχος προσπάθησε να κλέψει τον νεάρό και αριστοκρατικό Αρμόδιο μέσα από την αγκαλιά του εραστή του Αριστογείτονα . Όταν όμως ο Aρμόδιος αρνήθηκε να ενδώσει στις ανήθικες προτάσεις του, ο Ίππαρχος δεν δίστασε να συκοφαντήσει την αδελφή του διαδίδοντας ότι δεν ήταν αρκετά παρθένα για να συμμετέχει στην πομπή των Παναθηναίων. Τέτοια φαρμακόγλωσσα! Για να ξεπλύνει την ντροπή το θιγμένο ζευγάρι δολοφόνησε τον Ίππαρχο κατά τη διάρκεια της πομπής. Παρόλο που κανείς από τους δυο τους δεν είχε καλό τέλος (ο Αρμόδιος σκοτώθηκε επί τόπου από τους μπράβους του Ιππία και ο Αριστογείτων βασανίστηκε μέχρι θανάτου) έμειναν για πάντα στη μνήμη των δημοκρατικών αθηναίων ως οι "Τυραννοκτόνοι".

Αυτοκράτορας Νέρων 'Οσο η Ρώμη καιγόταν εκείνος έπαιζε το βιολάκι του. Ευνούχισε ένα αγόρι (το Σπόρο) και στη συνέχεια τον παντρεύτηκε σε μια λαμπρή τελετή με πλουμιστό νυφικό και την μπάντα της Ρώμης να παιανίζει. Ανάγκασε το διάσημο φιλόσοφο και δάσκαλό του Σενέκα να αυτοκτονήσει. 'Εκλεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σπατάλησε τον κρατικό προϋπολογισμό σε όργια και θεάματα στην αρένα. Σκότωσε τον ετεροθαλή αδελφό του (για να του φάει το θρόνο) αλλά και την ίδια του τη μητέρα (την Αγριππίνα) επειδή αντιδρούσε στο γάμο του με την εξώλης και προώλης Ποππαία. Την ίδια του τη μανούλα! Δηλαδή πόσο πιο κακιασμένος μπορεί να γίνει κανείς;

Πάπας Παύλος Β' Ο ποντίφικας που πολέμησε όσο λίγοι τους ουμανιστές λόγιους της Αναγέννησης είχε και αυτός τις αδυναμίες του: 'Οπως και ο Νέρωνας σπατάλησε κι αυτός τεράστια ποσά από τον κρατικό κορβανά σε λούσα και πανηγύρια. Ήταν τόσο έκφυλος και διεστραμμένος που έβαζε τη φρουρά του να συλλαμβάνει τα καλύτερα τεκνά της Ρώμης γιατί του άρεσε να παρακολουθεί την ώρα που τα βασάνιζαν! Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι την ώρα που έβγαζε τα μάτια του με μπρατσωμένο νεαρό. Οι διάδοχοί του βρήκαν στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Παύλου Β' τέτοιο πλούτο από κοσμήματα και συνολάκια υψηλής ραπτικής που ένας από αυτούς του έβγαλε το παρατσούκλι "Κυρία του Ελέους".

Νικολάι Γιετσόφ Πρωτοπαλίκαρο του Στάλιν κατά τη χειρότερη περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας, ο Γιετσόφ μπόρεσε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αντικαταστήσει τον προηγούμενο αρχηγό των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών τον οποίο και εκτέλεσε. Θανατηφόρα αποτελεσματικός, τα επόμενα δύο χρόνια (1936-1938) οδήγησε άλλους 700 χιλιάδες συμπατριώτες του στο εκτελεστικό απόσπασμα. Δεν άργησε όμως να το πληρώσει πολύ ακριβά και να έχει την ίδια τύχη με τον προκάτοχό του. Αφού έπεσε και ο ίδιος σε δυσμένεια και μην αντέχοντας τα βασανιστήρια, δέχτηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν. Ανάμεσά τους ήταν και η κατηγορία της ομοφυλοφιλίας αφού από ό,τι φαίνεται διασκέδαζε και σε άλλα λουτρά εκτός από τα λουτρά αίματος!

Ερνστ Ρεμ Ο επικεφαλής των περιβόητων "Ταγμάτων Εφόδου" του ναζισμού πίστευε ότι οι "θηλυπρεπείς" ομοφυλόφιλοι πρέπει να θανατώνονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά οι πιο βαρύμαγκες όπως ο ίδιος ήταν προορισμένοι να γίνουν η ελίτ του νέου γερμανικού έθνους στα πρότυπα των αρχαίων σπαρτιατών και του Ιερού Λόχου της Θήβας. Ο Ρεμ κατάφερε να αποκτήσει τόση δύναμη και επιρροή μέσα στο ναζιστικό κόμμα που ο Χίτλερ αποφάσισε τελικά να τον βγάλει από τη μέση κατά τη "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών". Αργότερα ο Φίρερ δικαιολόγησε τις ενέργειές του λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο ξερίζωσε "τον καρκίνο της ομοφυλοφιλίας" από το ναζιστικό κόμμα.


Ρόι Κον Δικηγόρος και στενός συνεργάτης του παρανοϊκού γερουσιαστή Τζο Μακάρθι, ο Ρόι Κον πρωταγωνίστησε στην αντικομμουνιστική υστερία που κατέλαβε την Αμερική κατά τη δεκαετία του 50. Δεν σταμάτησε όμως εκεί αλλά ξεκίνησε και δεύτερο κυνήγι μαγισσών, αυτή τη φορά εναντίον των ομοφυλόφιλων δημόσιων υπαλλήλων τους οποίους θεωρούσε "μαριονέτες των κομμουνιστών", "ευάλωτους σε εκβιασμούς" και "επικίνδυνους για την εθνική ασφάλεια". Το αποτέλεσμα ήταν να απολυθούν περισσότεροι από 200 άνθρωποι αλλά ο Κον είχε ξεχάσει μια σημαντική λεπτομέρεια: ανήκε και ο ίδιος τους ανθρώπους που καταδίωκε. Πέθανε από Aids το 1986 αλλά επέμενε μέχρι το τέλος ότι έπασχε από καρκίνο.


Δρακουμέλ Από τότε που πήρε πρέφα πόσο καλά περνάνε μεταξύ τους τα Στρουμφάκια στο Στρουμφοχωριό δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή τις απεγνωσμένες προσπάθειες να τα κάνει δικά του. 'Η έστω να τους κόψει τη διασκέδαση αφού ο ίδιος υπήρξε άτυχος στον έρωτα και κατέληξε να γεράσει μόνος μέσα στον πύργο του παρέα με την γκρινιάρα και δύστροπη Ψιψινέλ. Δικαιολογημένα λοιπόν λυσσάει και αφρίζει από τη ζήλια του. Σε κάποια μεταγενέστερα επεισόδια απέκτησε και ένα νεαρό βοηθό που είχε φάει αποβολή από τη σχολή των μάγων. Σύμφωνα με τις σχετικές φήμες, η σχέση τους είναι κάτι περισσότερο από απλά επαγγελματκή.

Σέσιλ Ρόουντς Ο στυγνός βρετανός αποικιοκράτης είχε και μια πιο ευαίσθητη πλευρά και συγκεκριμένα έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία για τα ξανθά πιπίνια της Αρείας φυλής. Και αυτό ήταν κάτι που όπως θα δούμε στιγμάτισε την καριέρα του. Υπήρξε τόσο ψωνισμένος και μεγαλομανής που όταν κήρυξε την ανεξαρτησία της αποικίας του από τη Βρετανία αποφάσισε να της δώσει το όνομά του: Ροδεσία. Επί των ημερών του το μοναδικό δικαίωμα που είχαν οι μάυροι κάτοικοι της Ροδεσίας ήταν να δουλεύουν δωρεάν στις φυτείες και τα ορυχεία των λευκών και γενικώς να ικανοποιούν κάθε τους επιθυμία. Είπαμε, ο ίδιος προτιμούσε τους ξανθούς αλλά φρόντιζε και για τις ανάγκες των άλλων.

'Αντριου Κιουνάναν Πρώην μοντέλο και συνοδός ευκατάστατων κυρίων, το καλοκαίρι του 1997 ο Κιουνάναν σκότωσε μέσα σε τρεις μήνες πέντε πρώην πελάτες του σε πέντε διαφορετκές πόλεις της Αμερικής. 'Εγινε ο νο.1 καταζητούμενος του FBI αλλά η αστυνομία δεν πρόλαβε να τον συλλαβει πριν βάλει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του μέσα σε ένα σκάφος αγκυροβολημένο στον κόλπο του Μαϊάμι. Καθώς άφησε πίσω του ελάχιστα στοιχεία και δεν λήστευε τα θύματά του κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τα κίνητρα της δολοφονικής του μανίας. 'Ολοι γνωρίζουν όμως το πιο διάσημο θύμα του: τον ιταλό σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε που πυροβόλησε και σκότωσε έξω από την έπαυλή του στο Μαϊάμι. Αυτή η πράξη του κάνει τον Κιουνάναν ένοχο για το βαρύτερο έγκλημα που μπορεί να διαπραξει ποτέ ένας γκέι: το έγκλημα κατά της μόδας.

Γιαροσλάβ Καζίνσκι Πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας και δίδυμος αδελφός του σημερινού προέδρου της χώρας. Με το που ανέλαβε την εξουσία έδωσε εντολή στον υπουργό Παιδείας να απαλλάξει όλα τα σχολεία της Πολωνίας από τους ομοφυλόφιλους δασκάλους. Σκοπός του όπως δήλωσε ήταν να να σταματήσει την "ομοφυλοφιλική προπαγάνδα" καθώς "καμία κοινωνία δεν έχει συμφέρον να αυξήσει τον αριθμό των ομοφυλόφιλων"! Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης αλλά και σκωπτικά σχόλια αντιπάλων του όπως ο πρώην πρόεδρος Λεχ Βαλέσα που δεν παύουν να θυμίζουν με νόημα ότι ο Γιαροσλάβ παραμένει ανύπαντρος και μένει ακόμα στο σπίτι της μητέρας του. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τύπου, οι πολωνικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν κατά πόσο ο Γιαροσλάβ έχει μακροχρόνια σχέση με άλλον άντρα.

'Αλαν Τσέιμπερς Αμερικάνος ιερωμένος και πρόεδρος της μεγαλύτερης παραεκκλησιαστικής οργάνωσης της Αμερικής που ασχολείται με τη "θεραπεία" των ομοφυλόφιλων. Μπορεί ο Τσέιμπερς να έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη βιομηχανία εκμετάλλευσης δυστυχισμένων ανθρώπων στους οποίους υπόσχεται ότι θα θεραπεύσει το "πάθος" τους, θα τους "αλλάξει" και θα τους βάλει στον "ίσιο δρόμο". Ο ίδιος όμως μάλλον δεν αποτελεί το καλύτερο παράδεγμα για την επιτυχία της περίφημης "θεραπείας". Αν και σήμερα είναι παντρεμένος με γυναίκα και τρία παιδιά όπως λέει ο ίδιος, "δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώην ομοφυλόφιλο. Οι ομοφυλοφιλικές επιθυμίες δεν σε αφήνουν τόσο έυκολα, πρέπει να παλεύεις συνέχεια για να μπορέσεις να κυριαρχήσεις πάνω τους". Καλή επιτυχία πάτερ Τσέιμπερς!


Eσείς τί λέτε; Ποιος από τους παραπάνω αξίζει τον τίτλο της Σατανικοτάτης όλων των εποχών;

32 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

καλά μιλάμε για φοβερή δουλειά :)

ομολογώ πως ήξερα μόνο 3-4 (ο δρακουμέλ είναι μέσα σε αυτούς)

Leviathan είπε...

Kala sxedon tipote ap ola auta den ixera!foveri anartaisi!kalo vradi!

Salonika3 είπε...

O Ernst Rem!!!

Παναγια μου, τι ειναι τουτοι????
ΠΑντως για τον δρακουμελ, ειναι αληθεια????Ο ιδιος εχει κανει καμια δηλωσει?????

Dr_MAD είπε...

απίστευτο κείμενο!!!

*αλλά "έγκλημα κατά της μόδας"? LOL!

apparos είπε...

και ανησυχώ που είμαι μόνο γκέι.
Φυσικά η ιστορία θα δείξει πόσο σατανικοί θα καταλήξουμε.
την καλησπέρα μου.

George Tsitiridis είπε...

sinxaritiria...
krima pou then exeis kai merikous en zoi...

gia na tous dosoume to vraveio..
mipos na ekanes kai ena meros 2

ekei tha psifiso... pampolous...

gay super hero είπε...

Oι δύο τελευταίοι είναι εν ζωή...

Και ο Δρακουμέλ φυσικά :-Ρ

sCaTterBraiN είπε...

τελικά έχουν δίκιο όταν λένε 'the lady doth protest too much, methinks.'

να σημειώσω όμως ότι αυτό με το Δρακουμέλ αδυνατώ να το πιστέψω, είσαι εγκάθετος του παπαστρούμφ!

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγες και τους βρήκες όλους αυτούς τους τύπους; Απίστευτη λίστα, αν και νομίζω ότι υπάρχει χώρος και για αρκετούς ακόμα... Λένε ότι κάποιος γκάγκστερ ήταν γκέι (δεν θυμάμαι αν ήταν ο Αλ Καπόνε ή κάποιος άλλος), καθώς και ο Λώρενς της Αραβίας, ο οποίος δεν ήταν τόσο καλός όσο τον παρουσιάζει η ταινία. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

g for george είπε...

Ναι, κι εμένα το έγκλημα κατά της μόδας με έστειλε!!!

Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω κάποιον... όλοι κακιασμένοι είναι. Βασικά μόνο τον Δρακουμέλ συμπαθώ. Γιατί πού και πού συγκινούταν και άφηνε τα στρουμφάκια να φύγουν. Άσχετο αν μετά τα κυνηγούσε πάλι. Σχέση αγάπης - μίσους είναι αυτή!

Owain Glyndwr είπε...

Καλά αυτοί πέθαναν και ήταν και αλλού...καλύτερα να ασχοληθούμε με ζωντανούς στον τόπο μας που τους προλαβαίνουμε ακόμα,ένας βαπτιστής μου έρχεται στο νου (που βαφτίζει Σλαύους ως Μακεδόνες και πουλάει ομοφυλοφιλία) και ένας προπαγανδιστής (για την επανάσταση ρε γαμώτο...)-εκβιαστής νεαρών ηθοποιών-λάτρεις των θαλασσίων σπορ (κότερα...)-υποκριτής (με κάθε σημασία της λέξεις) με ιδιαίτερη επιρροή στα λουλουδικά (Ανθούλες).
Να τα λέμε κι αυτά και να τα σταματάμε,μόνο τότε είμαστε πραγματικοί hero (κι αυτό δεν ήταν για σένα αλλά για όλους μας).Βλέπετε και οι δυο που ανέφερα μπορούν να σου κάνουν πολλά,ο Παύλος ο Βους ούτε καν να σε αφορίσει δεν μπορεί από τον τάφο..

THANOS είπε...

πολύ γαμάτο ποστ. πουστ-ποστ!
ολοι όμως έχουν ατέλειες.Βλέπεις το δάσος και θα στουκάρεις στο δέντρο. εγώ θα σου φτιάξω τον ιδανικό, που συνδυάζει όλα τα ανωτέρω.
Λοιπόν, γνωστός πασοκοκτόνος, έκαψε την Πελοπόνησο απ'άκρη σ'άκρη, σπατάλησε τεράστια ποσά σε πανηγύρια κι ολυμπιάδες, εστειλε 700000 στο ταμείο ανεργίας, ανήκε στην ελίτ του ελληνικού λαού, ήταν κλεισμένος στον πύργο του, κυβέρνησε, παντρεύτηκε κι έζησε αυτός καλά κι εμείς χειρότερα...

gay super hero είπε...

@ owain

Kαι μήπως δεν τους τα λέω; Για δες τα σχόλια εδώ.

http://www.10percent.gr/interactive/forum.html?func=view&id=1484&catid=13

Αλλά μην νομίζεις τη δουλειά τους κάνουν αυτοί και από το ένα αυτί μπαίνει, από το άλλο βγαίνει.

@ thanos

Είδες γιατί δεν ασχολήθηκα με τους νεοέλληνες; Πού να μπλέκεις;

kyzikos είπε...

πολύ καλή δουλειά.
καλά ο γερμανός ναζί έχει φάτσα βαρύμαγκα?μην τρελαθούμε
επίσης δεν ήξερα ότι ο πρώτος γάμος έγινε επί Νέρωνα,να και πρωτοποριακός ο Νερωνάκος.
καλως σε βρήκα.

Owain Glyndwr είπε...

Τhanos:λαϊκίστικες εξυπνάδες

Ανώνυμος είπε...

Αχ με βαζεις σε σκεψεις, αλλα θα διαλεξω Ερνστ. Γιατι "αγγιξε" τις ζωες [well life no more after he touched them..] πολλων ανθρωπων, ενω παραλληλα ηταν ανθρωπομορφογουρουνιγκομενακι.

Greekstories είπε...

Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ποστ. Αν δεν ειχα και σε εσενα τι θα μαθαινα σ' σθτη την ζωη..(το ενοοω το σχολιο) Φιλια

THANOS είπε...

O.G., Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. μη μαλώσουμε πάλι σε ξένο blog. oi λαϊκίστικες εξυπνάδες είναι σαφώς καλύτερες από τις χουντοβασιλικές σου αφέλειες

Owain Glyndwr είπε...

Που την είδες την χούντα και που τον βασιλιά;αντίθετα η δική σου συμπεριφορά είναι τέτοια αφού με σπιλώνεις αδίκως.Εγώ και αντιμοναρικός είμαι και αντιχουντικός,αλλά είπαμε το είπε η αριστερα τελεία και παύλα.Όσο για την αφέλεια ναι...ξέχασα ότι όλη την εξυπνάδα την μάζεψε η aristera...το αλάθητο σίγουρα

THANOS είπε...

O(h my) G(od) ,εσύ το ξεκινάς για πολλοστή φορά, από τη μια απελευθερωμένος κι έτσι κι από την άλλη fun της Μακρόνησου και των πολιτικών δολοφονιών. Μη ζητάς και τα ρέστα τώρα.

Owain Glyndwr είπε...

Είσαι καλά παιδί μου;που την είδες την Μακρόνησο;που τις είδες τις πολιτικές δολοφονίες;δεν πας καλά!δεν πας καθόλου καλά!έχεις παραισθήσεις!για πήγαινε για μία εξετασούλα...

THANOS είπε...

o.g., μάλον ξέχασες τα αλησμόνητα σχόλιά σου, τα γαρύφαλα που καλά κάναν και κοπήκαν και τα συναφή...κι ενα πάσει περιπτώσει, εσύ το ξεκίνησες πάλι.Και διάλογο με εμπαθείς εντεταγμένους δε γουστάρω. κόφτο άπαξ δια παντός

Owain Glyndwr είπε...

εμπαθείς είσαι εσύ,εσύ άρχισες να σπιλώνεις,το σχόλιο αυτό αναφερόταν σε συγκεκριμμένη περίπτωση προδοσίας που υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις,άλλο αυτό και άλλο ο αχταρμάς που ξαμολάς και όποιον πάρει ο χάρος.
Αλλά ξέχασα το είπε η aristera σωστό είναι...άντε κατά Βατικανό μεριά να πάρεις το αλάθητο

THANOS είπε...

ΟG,έχεις χιλιάδες αποδείξεις για το που χώνει το πουλί του ένας άνθρωπος? δε θα πρεπε. ούτε το αλάθητο έχω, ούτε αριστερός είμαι, ούτε και παίρνω σβάρνα τα blog να υπερασπίσω πολιτικές παρατάξεις.ΒΓΆΛΕ τις παρωπίδες εσύ και τ άλλα βόδια που σέρνετε το ίδιο ξεχάρβαλο πολιτικό κάρο μήπως και δείτε τι γίνεται γύρω σας. Και το πρόβλημα με τον δικό σου δεν είναι οι προτιμήσεις, είναι η ανικανότητα η πολιτική, εκτός κι αν είσαι ευχαριστημένος μ αυτό το μπάχαλο και τον εμπαιγμό

gay super hero είπε...

Ok guys, ειρήνη ημίν...

Σχολιάστε ό,τι θέλετε, αλλά στον επόμενο χαρακτηρισμό ή κοσμητικό επίθετο που θα δω (βόδια π.χ.) θα αναγκαστώ να λογοκρίνω το σχόλιο.

Owain Glyndwr είπε...

"Οι χιλιάδες αποδείξεις" δεν αναφερόταν στο πουλί κανενός,αλλά είσαι τόσο φανατικός και πωρωμένος που σαν μαινόμενο βόδι σε υαλοπωλείο δεν βλέπεις μπροστά σου.
Όσο για τα υπόλοιπα δεν είναι κακό να έχεις άγνοια αλλά να μην το παραδέχεσαι και ιδίως ένας άνθρωπος σαν κι εσένα γιατρός που καλείται να πάρει άμεσα κρισιμότητας αποφάσεις να λειτουργεί υπό την σύγχιση αυτή,εύχομαι να μην πέσουμε ποτέ στα χέρια σου.
Επίσης δεν θα μου πεις εσύ τι και που θα το πω
Έχω κουραστεί,σπιλώνεις,βρίζεις,και φέρεσαι περισσότερο σαν κάφρος γηπέδου παρά σαν ένας άνθρωπος κάποιου επιπέδου,οι αναγνώστες σε κρίνουν,εγώ δεν θα πω άλλα

Owain Glyndwr είπε...

α)γρύλος;
β)...στο φινάλε φινάλε!

THANOS είπε...

ειρήνη ημίν, έτσι κι αλλιώς εμείς οι 2 δε μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν έχει νόημα

Μιχάλης είπε...

THANOS στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε.άσε μην πω τίποτα και για τον αρχηγό σου!!Ξέρουμε τι κρύβει και αυτός!Αλλα αυτά όλα δεν ενδιαφέρουν κανένα ,πόσο μάλλον εμάς που είμαστε και ομοσεξουαλικοί.
Πάντως το άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και πρωτοτυπο.Μπραβο!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας στρατευμένοι gayδοι απανταχού εν Ελλάδι...(εγώ δεν διεκδικώ τέτοιο τίτλο ΑΚΟΜΗ...)Ελπίζω σύντομα να μπω στον κόπο να κάνω κι εγώ ένα blog, για να μην είμαι εντελώς ανώνυμος...Πάραυτα θέλω ν'αφήσω ένα σχόλιο πάνω στη διαμάχη περί Ελλήνων πολιτικών που την κουνάνε την αχλαδιά..και δεν είναι καθόλου λίγοι...Και ανευρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα...Και βέβαια μεταξύ αυτών ΚΑΙ αρχηγοί κομμάτων...Ορισμένες περιπτώσεις όμως βγάζουν μάτι, μεταξύ αυτών και ο αναφερόμενος από τον THANOS, για τον οποίο στην περιφέρειά του ειδικά, το είχαν τούμπανο πολύ πριν φτάσει να κυβερνήσει...Παρόλαυτά όμως δεν του έκοψαν το δρόμο, κι ας ανήκουν οι περισσότεροι από αυτούς στο πιο αντιgay και σκοταδιστικό κομάτι των Ελλήνων ψηφοφόρων, δεδομένης και της βυζαντινοθρεμένης πόλης όπου εκλέγεται ο εν λόγω...
Να προσθέσω έναν ακόμη χειρότερο ? Γνωστός επιστήμων λοιπόν, πρώην αποτυχημένος υπουργός και νυν δήμαρχος επίσης αποτυχημένος, αλλά θρασύτατος, δηλώνει κανα δυό χρόνια πριν σε talk show, ότι δεν θα δεχτεί να τελέσει πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων κι ας κυβερνά τον -υποτίθεται- πιο φιλελεύθερο δήμο της χώρας...Κι αν ακόμη άλλοι δημοτικοί άρχοντες κάνουν την αρχή και τελέσουν τέτοιους γάμους..Επίσης αρνείται πεισματικά την αιγίδα του σε gay events της πόλης...Συνεχίζει δε, να διεκδικεί τον τίτλο του και για το μέλλον...Είμαι περίεργος...Θα τον ξαναψηφίσουν ?
Και κάτι ακόμη...Τί κοινό έχουν αυτοί οι δύο άραγε ? Η απάντηση είναι πανεύκολη...Αλλά μήπως αυτό το κοινό που έχουν σηματοδοτεί και κάτι σχετικά με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχονται, σε σχέση με το gay κίνημα ?
Υ.Γ Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εδώ και δεκαετίες ψηφίζω μόνο πολύ μικρά κόμματα...
Χαιρετώ.

gay super hero είπε...

Ανώνυμε από ό,τι γνωρίζω οι περισσότεροι γκέι στην Ελλάδα δεν διαλαλούν αυτό που είναι, ούτε οι πολιτικοί, ούτε κανείς άλλος.

Μήπως αντί να τα βάζουμε με τους πολιτικούς που θεωρούμε ότι είναι γκέι να "χτυπούσαμε" λίγο και τους στρέιτ πολιτικούς που δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ενώ αν έκαναν θα είχαν πολύ λιγότερο
κόστος σε σχέση με έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό;

Ανώνυμος είπε...

[url=http://aluejxfttk.com]xvsvNgTAZiZB[/url] - bXzItPEEWroReZL - http://iluubcb.com