.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ

Στις χώρες της Ευρώπης κάθε καθημερινή σαπουνόπερα που σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο σκληρό ανταγωνισμό της απογευματινής ζώνης αν η υπόθεση δεν περιλαμβάνει και μια καυτή ερωτική ιστορία μεταξύ δύο (ή και περισσότερων) πρωταγωνιστών γένους αρσενικού. Και φυσικά δεν βλάπτει που κάποιοι από αυτούς είναι πολύ ευχάριστοι στο μάτι :-)

Σήμερα ετοίμασα για σας μια ανθολογία με τις πιο ερωτικές σκηνές από καθημερινά σίριαλ που παίζονται αυτή τη στιγμή στις τηλεοράσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών. Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά Clara Sheller που προβάλλεται στο γαλλικό France2. Διηγείται τα ερωτικά μπλεξίματα μιας κοπέλας που συγκατοικεί με έναν γκέι άντρα. Κάτι σαν το Will and Grace – μόνο που εκεί δεν γύριζαν τέτοιες σκηνές….

Συνεχίζουμε με το Alles was zählt που στα ελληνικά σημαίνει “O,τι μετράει” – αυτό που μετράει η συγκεκριμένη σειρά είναι ήδη πάνω από 750 επεισόδια στο κανάλι RTL. Η υπόθεση περιλαμβάνει ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ντένις, το Ρόμαν και ένα τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά τους. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε γερμανικά για να καταλάβετε την υπόθεση…

Τρίτη και τελευταία μια σκηνή από τη σειρά El cor de la ciutat (“Η καρδιά της πόλης”) που εδώ και εννιά χρόνια διηγείται τις περιπέτειες των κατοίκων της γειτονιάς Sant Andreu στο κέντρο της Βαρκελώνης… Που σημαίνει ότι τα δύο σούπερ σέξι ισπανάκια που θα δείτε να τη βρίσκουν μέσα στο μανάβικο είναι αυτό που λέμε “αγόρια της διπλανής πόρτας” :-Ρ

Εσείς αποφασίζετε….Ποια από τις τρεις σκηνές προτιμάτε και γιατί;

Φυσικά δεν χρειάζεται να σχολιάσω πώς προσεγγίζει το θέμα η ελληνική τηλεόραση – ακόμα κι όταν τα ελληνικά κανάλια μεταφέρουν σειρές από το εξωτερικό. Η “Μαρία η Άσχημη” έχασε κάθε ερωτικό γκέι στοιχείο στην ελληνική βερσιόν της ενώ στην “Πολυκατοικία” οι συντελεστές εγκατέλειψαν πλήρως το ισπανικό σενάριο. Όχι μόνο χώρισαν το ζευγάρι κακήν κακώς στέλνοντας τον ένα από τους δύο στο εξωτερικό, αλλά έβαλαν το δεύτερο να ξεκινήσει οικογένεια με μια κοπέλα! Το γεγονός βέβαια ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι λεσβία μας το πουλάνε ως κάτι το εξαιρετικά “προχωρημένο” και “ανοιχτόμυαλο”…Γίνετε ετεροφυλόφιλοι κι ας είναι και με λεσβία, δεν πειράζει…

Και για να κλείσω δείτε κι αυτή την εξαιρετική διαφήμιση της γερμανικής τηλεόρασης εναντίον της ομοφοβικής βίας. ‘Έχει τίτλο “Προστατέψτε Κάθε Φιλί” και είναι πραγματική γροθιά στο στομάχι…

Ελπίζω να σας άρεσαν…Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

16 σχόλια:

comingThrough είπε...

to proto, me ta xerakia:P

Yris79 είπε...

to telos den mou arese :-(

Hfaistiwnas είπε...

Το πρώτο!!!!!!!!!!!!!!!! Όπως είπε και ο προλαλήσας, με τα χεράκια!
Απλά τρομακτική η διαφήμιση!!! Τρομακτική!!!


ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

sCaTterBraiN είπε...

και εγώ το πρώτο, αλλά πράγματι το καλύτερο ήταν η διαφήμιση.
καλημέρα!

another george blog είπε...

Το πρώτο, επίσης!!! Το παιχνίδι της κάμερας με τα χέρια, απίστευτο. Ένοιωθες ότι το ζεις κι εσύ.

Εκτός συναγωνισμού η διαφήμιση που ήταν κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι και όχι μόνο.

Unknown είπε...

Κι εμένα το πρώτο μου άρεσε!

Ανώνυμος είπε...

To πρώτο κι εγώ. Πολύ γνώριμη σκηνή, εξαιρετική η ερμηνεία του καστανού, κούκλος ο μελαχρινός... τι να λέμε τώρα.

Και η διαφήμιση κατά της ομοφοβικής βίας, πολύ καλή.

Την πολυκατοικία δεν την παρακολουθούσα και δεν το είχα ακούσει αυτό το κόψιμο. Πολύ κόψιμο πέφτει τώρα τελευταία. Δεν μ' αρέσει καθόλου.

uberbastard είπε...

εγω παλι περιμενω να δω ενα σηριαλ με τη ζωη του gay super hero :)

gay super hero είπε...

@ uberbastard

Που χάθηκες εσύ αγόρι;;; Πού βρίσκεσαι;

Πολύ φοβάμαι ότι το σίριαλ που λες μάλλον θα ήταν βαρετό :-)

another george blog είπε...

Τι συμπέρασμα βγαίνει κύριοι και κύριοι από το ότι όλοι επιλάξαμε το πρώτο βίντεο ως πιο αγαπημένο; ότι είμαστε κατά βάθος ευαίσθητα παιδιά.

Σβήσιμο των προφάιλς τώρα!
Ναι στο φλερτ και το χαμόγελο!
Ναι στα αληθινά στατς!

gay super hero είπε...

Ευαίσθητα παιδιά είμαστε αλλά και ο ξυπόλητος μελαχρινός είναι κούκλος.

Μπορεί κι αυτό να έπαιξε ρόλο στην ψηφοφορία :-Ρ

Owain Glyndwr είπε...

Δεν θα σχολιάσω την ανάρτηση απλώς όμως να πω κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε σημασία:κι εδώ Ευρώπη είναι και μάλιστα η πατρίδα του δυτικού πολιτισμού,είναι μεγάλο λάθος όταν αναφερόμαστε σε χώρες της δυτικής Ευρώπης να λέμε σκέτο "η Ευρώπη" κάνοντας διαχωρισμό.

gay super hero είπε...

@ owain

Αν η Ελλάδα αυτοεξαιρείται από τις χώρες της Ευρώπης σε ζητήματα όπως αυτό, δυστυχώς οι διαχωρισμοί γίνονται από μόνοι τους.

'Αλλωστε όταν γράφω "στις χώρες της Ευρώπης" αναφέρομαι στο μέσο όρο. Δεν μπορώ να βάζω αστερίσκους του στυλ "στις χώρες της Ευρώπης πλην της Ιταλίας, της Ελλάδας κτλ"

ProFyLaKtiKo είπε...

εμένα μου άρεσαν οι στάσεις χορευτών στο 2ο (και επειδή πάντα ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, δεν ξέρω πως κατέληξα στο πολυτεχνείο) οπότε θα διαλέξω αυτό :p

mr.f είπε...

Επειδή έχω και εγώ αίμα μπαλαρίνας κατά βάθος, θα συμφωνήσω με τον Καποτάκο! :-)

Επίσης για 1 σχόλιο έχω απλά να κάνω "Hmph!"

@uberbastard
ναι που χάθηκες ρε παιδί...

Ιθάκη-man είπε...

Το Πρώτο και εγώ οφείλω να παραδεχτώ ότι μου άρεσε, κάποια επεισόδια από το 2ο έχω παρακολουθήσει (το τρίτο δεν μπορώ να το δω, δεν ξέρω γιατί) και η διαφήμιση είναι ουάο! Μου αρέσει τρελά! Θα ήθελα να την δω σε Κυπριακή τηλεόραση!

Εμένα η Πολυκατοικία μ'αρέσει, παρακολουθώ που και που! Και εγώ εκνευρίστηκα που πήγε ο γκέι με την λεσβία, αν ήταν για αλληλοκάλυψη να το καταλάβω αλλά όχι και να κάνουν και μωρό!