.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

“ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΓΚΕΪ, ΠΑΡΑ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ”

berlusconi 
Εκατό περίπου διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χτες το βράδυ στη Ρώμη έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι που λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει “καλύτερα να έχει κανείς πάθος με τις γυναίκες, παρά να είναι γκέι”. Οι διαδηλωτές φώναζαν “Ντροπή” και “Παραιτήσου!” μετά από κάλεσμα των κομμάτων της αντιπολίτευσης και οργανώσεων για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

“Καλύτερα νά ‘σαι γκέι παρά ο Μπερλουσκόνι”, “Δεν είμαι γκέι αλλά με πρόσβαλλε κι εμένα” έγραφαν κάποια από τα πανό των διαδηλωτών. Κάποιοι απ αυτούς ξάπλωσαν στο οδόστρωμα αφήνοντας μόνο μια στενή λωρίδα για την κυκλοφορία. ”Μπούνγκα-μπούνγκα, κάντο με το Λα Ρούσα” φώναζαν κάποιοι άλλοι συνδυάζοντας το όνομα του υπουργού Άμυνας με ένα ρατσιστικό ανέκδοτο που διηγήθηκε πρόσφατα ο “Καβαλιέρε”.

Πολλοί θυμήθηκαν ότι χτες ήταν η 35η επέτειος από τη δολοφονία του μεγάλου ομοφυλόφιλου σκηνοθέτη Πιερ-Πάολο Παζολίνι. Ένα από τα πανό θύμιζε μια φράση του Παζολίνι που έμεινε στην ιστορία: “Αμαρτωλός δεν είναι όποιος κάνει το κακό. Αμαρτωλός είναι αυτός που δεν κάνει το καλό.”

Berlusconi2 
Ο ιταλός πρωθυπουργός έκανε την περίφημη δήλωση προσπαθώντας να “υπερασπίσει” τον εαυτό του απέναντι σε όσους τον κατηγορούν ότι πίεσε την αστυνομία του Μιλάνου να απελευθερώσει μια 17χρονη μαροκινή που συνελήφθη για κλοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα -την οποία ο ιταλικός τύπος αποκαλεί “Ρούμπι”- συμμετείχε επί πληρωμή στα περιβόητα “πάρτι” που διοργανώνει στη βίλα του ο Καβαλιέρε. Η αντιπολίτευση ζητάει από τον Μπερλουσκόνι να παραιτηθεί.

[via]

 

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Να παραιτηθεί να τελειώνουμε!!!

g for george είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η λογική των περισσοτέρων. Καλύτερα οτιδήποτε άλλο παρά γκέι. και γκέι δεν είναι και ακριβώς η λέξη που χρησιμοποιούν.

Neverlandean είπε...

Στη γελοιότητα μας μοιάζουν οι Ιταλοί. Una faccia una razza, σ' αυτό τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ο τυπος ειναι εμετικος,το ξεραμε χρονια τωρα αυτο.γενικα τωρα,το "καλυτερα γκομενιαρης παρα γκει" ειναι το λιγοτερο.το "καλυτερα δολοφονος παρα γκει" η ακομα το "καλυτερα νεκρος παρα γκει" ειναι το προβλημα...