.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

H ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Πριν από λίγες εβδομάδες ο 21χρονος Τζέικομπ από τη Νέα Υόρκη έγινε το καινούριο αστέρι του κυβερνοχώρου όταν ανέβασε στο YouTube μια ερωτική εξομολόγηση προς τον αγαπημένο του Άντονι στη νοηματική γλώσσα. Με 500 χιλιάδες επισκέψεις μέχρι στιγμής, το βιντεάκι που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχει κυριολεκτικά λιώσει καρδιές σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

Ο Τζέικομπ και ο Άντονι είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο και δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι. Όπως εξηγούν σε μια συνέντευξή τους, κανείς από τους δύο δεν είναι κωφάλαλος. Ο Άντονι δηλώνει λάτρης της νοηματικής και της ευκαιρίας που του δίνει να συνομιλεί με κωφάλαλους. Ο Τζέικομπ το παρατήρησε και αποφάσισε να μάθει κι αυτός. Όπως λέει ο ίδιος “για μένα η νοηματική είναι μια μορφή τέχνης. Είναι σαν να μαθαίνεις τα χέρια σου να χορεύουν! Από το πρώτο μας ραντεβού ο Άντονι άρχισε να μου μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα και περάσαμε έτσι ένα ολόκληρο βράδυ μαζί, ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλο".

Στην αρχή το βίντεο ήταν μια απόλυτα προσωπική στιγμή μεταξύ τους. Ο Άντονι θυμάται την αντίδρασή του όταν το είδε για πρώτη φορά: “Ακόμα κι αν δεν γνωρίζει κανείς νοηματική, είναι προφανές ότι κάθε χειρονομία έχει ερωτική σημασία. Όταν το είδα, έχασα τη μιλιά μου. Ήταν τόσο αξιολάτρευτο, τόσο προσωπικό, τόσο όμορφο…”

jacob-anthony
Πως αποφάσισαν λοιπόν να ανεβάσουν κάτι τόσο προσωπικό στο ίντερνετ; “Το βλέπουμε σαν μια έκφραση του γκέι έρωτα που πολύς κόσμος τον συνδέει αποκλειστικά με το σεξ. Οι αντιδράσεις ήταν εκπληκτικές, αλλά δεν νομίζω ότι αυτές οφείλονται στο ότι ο κόσμος βλέπει ένα νόστιμο αγόρι χωρίς μπλούζα να χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα. Νομίζω ότι ο λόγος που γνώρισε τέτοια επιτυχία είναι το μήνυμά του.”

“Αυτό το βίντεο σημαίνει πολλά για μας και έδωσε σε πολύ κόσμο την ευκαιρία να δει τι σημαίνει πραγματικά έρωτας ανάμεσα σε δύο αγόρια. Είμαστε ευτυχείς που δώσαμε στον κόσμο μια ευκαιρία να χαμογελάσει.”

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι μαζί. Και καλά μυαλά σε όσους ψήφισαν για να εμφανίζεται το βίντεο ως “ακατάλληλο” στο YouTube…

11 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας..
Καλημέρα!!!

George Tsitiridis είπε...

emena moy arese para poli

Ανώνυμος είπε...

Αχ, μπραβο τα παιδια! Να ναι παντα μαζι. Ειναι γλυκες.
Helen Runner

Unknown είπε...

Τι γλύκας!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο βίντεο, με απίστευτη κίνηση. :-)

g for george είπε...

Από όταν το είδα έχω ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Κάτι τέτοια βλέπει κανείς και αισθάνεται πως είναι ωραίο να ερωτευθεί ξανά.

Leviathan είπε...

to vrisko poli gliko!!! :) akatallilo to evgalan? eleos...kalispera!

Voltsek είπε...

Πολύ ρομαντικό, μου άρεσε πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Very wonderful small video ! I have loved it and i wish them a good luck and continuation. Many greetings and kisses from Greece to all !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γλυκό!! Είναι όμορφο να βλέπεις τον έρωτα μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Μακάρι να είναι πάντα ευτυχισμένοι μαζί :)

Ιθάκη-man είπε...

ΛΙΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εντάξει ήταν λίγο πορνό όσα είπε αλλά είναι τοοοοσοοοο γλυκόοοοοοοοοο :)

Ο Τζιμης και το γιγαντιο ψευτικο χαμογελο είπε...

poli gliko