.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΪΖ ΤΟΥ GAY SUPER HERO ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ!

Τι καλύτερο για να υποδεχτούμε το νέο έτος από έναν διαγωνισμό που θα μου δώσει την ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους πιστούς αναγνώστες/τριες που έχουν στηρίξει αυτό το ιστολόγιο εδώ και χρόνια; Η ιδέα του διαγωνισμού είναι απλή και στηρίζεται στην ύλη αυτού του μπλογκ. Πρόθεσή μου όμως είναι κερδίσει το δώρο ο πιο παρατηρητικός αναγνώστης ή αναγνώστρια!

gay books6

Για να απαντήσετε, θα πρέπει να θυμηθείτε  τις πέντε ετήσιες ανασκοπήσεις των γεγονότων της χρονιάς που έχουν δημοσιευτεί σε αυτό το μπλογκ – η τελευταία μόλις πριν μία εβδομάδα:


Υπάρχει ένα γεγονός που, αν και αναφέρεται σε κάθε ανασκόπηση από το 2008 ως το 2011, έχει παραλειφθεί στην τελευταία ανασκόπηση του 2012. Όποια ή όποιος βρει ποιο είναι αυτό το γεγονός και απαντήσει πρώτος/η, είτε στα σχόλια αυτής της της ανάρτησης, είτε στο mail (gaysuperhero@hotmail.gr) θα κερδίσει αυτό εδώ:

a world history

Το βιβλίο “Ομοφυλοφιλία: μια παγκόσμια ιστορία” κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πάπυρος το 2008 και είναι ένα συλλογικό έργο 380 σελίδων σε μετάφραση Μαργαρίτας Μηλιώρη. Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση που χωρίζεται σε 14 κεφάλαια, ενώ τα κείμενα συνοδεύονται από 250 φωτογραφίες καλλιτεχνικών έργων και όχι μόνο. Σίγουρα ένα έργο που δεν θέλετε να λείπει από τη βιβλιοθήκη σας, και συμβαίνει να έχω στη διάθεσή μου ένα μόνο έξτρα αντίτυπο για όποια/ον καταφέρει να το κερδίσει!  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το περιεχόμενο του βιβλίου εδώ.
 
Το βιβλίο-έπαθλο μπορώ να το αποστείλω στη νικήτρια ή τον νικητή σε οποιαδήποτε διεύθυνση μου υποδείξει χωρίς να επιβαρυνθεί με ταχυδρομικά έξοδα. Θα πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσω ότι η προσφορά είναι καθαρά δική μου πρωτοβουλία χωρίς καμία συνεννόηση με τον εκδοτικό οίκο ή οποιονδήποτε άλλο. Από τη μεριά μου εύχομαι να υπάρξει νικητής και γρήγορα ύ

Πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονική ροή αυτού του μπλογκ. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!
 
 

26 σχόλια:

SK είπε...

Προσπάθησα, αλλά δεν το βρήκα. Που εμμέσως είναι απόδειξη του πόσο πλούσιες είναι οι ανασκοπήσεις :-)

gay super hero είπε...

Απλά δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι που μπορεί κάποιος να το βρει στη Wikipedia σε δυο λεπτά. Βέβαια αν δεν το βρίσκεις εσύ, δεν ξέρω τι τύχη μπορεί να έχει ο διαγωνισμός. Ελπίζω να διαψευστώ πάντως!

erva_cidreira είπε...

Μήπως το 2012 είναι η πρώτη χρονιά που στην ανασκόπηση δεν υπάρχουν ειδήσεις σχετικές α/ με την Ινδία και β/ με τον HIV-AIDS;

gay super hero είπε...

Για την Ινδία δίκιο έχεις τώρα που το λες, αλλά μίλησα για γεγονός, όχι για χώρα (άλλωστε αυτο που λες ισχύει και για άλλες χώρες, π.χ Αυστραλία). Για το hiv βλέπω κάτι σχετικό το 2012 στις 18 Δεκεμβρίου :-)

tovenito είπε...

μήπως ότι δεν υπάρχει στην τελευταία ανασκόπηση κάποια είδηση για σύμφωνο συμβίωσης; (νομίζω)

gay super hero είπε...

Πολύ καλή προσπάθεια! Ήμουν έτοιμος να απαντήσω πως ούτε το 2011 υπάρχει κάτι σχετικό με το σύμφωνο συμβίωσης αλλά ψάχνοντας είδα μια περαστική αναφορά στις 9 Σεπτεμβρίου!

Αυτόπου έχω στο μυαλό μου είναι πιο προφανές, αλλά πάντως αν δεν υπάρξει νικητής, το βιβλίο είναι δικό σου :-)

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθω το σάιτ και θα ηθελα πολυ να κερδίσω αυτο το βιβλίο! Βάλε λίγες μέρες προθεσμία να το βρούμε αν μπορείς gay super hero! Μην το δωσεις κατευθειαν.. θελω να προσπαθησω.. Χρήστος εδω!

tovenito είπε...

πιστεύω το βρήκα. το europride ειναι

Ben Provis είπε...

Βασικά δεν υπάρχει η αναφορά σχετικά με την δρλαση του ΟΗΕ, για την παγκόσμια αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας ή κάποια αναφορά του οργανισμού σχετικά με την υπεράσπιση της ομοφυλοφιλίας. (Δεν ξέρω κατά πόσο η πρώτη ομιλία του Ολάντ στον ΟΗΕ μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο.)

gay super hero είπε...

Ο tovenito έχει τη σωστή απάντηση και κερδίζει το βιβλίο! Όντως στος ανασκοπήσεις αναφέρομαι σε όλα τα europride (το 2008 στη Στοκχόλμη, το 2009 στη Ζυρίχη, το 2010 στη Βαρσοβία και το 2011 στη Ρώμη ) όχι όμως και στο europride-φιάσκο του 2012 στο Λονδίνο ( οι βρετανοί μάλλον έχουν ταλέντο να τα κάνουν θάλασσα με οτιδήποτε ευρωπαϊκό :-)
Tovenito στείλε στο mail για να συνεννοηθούμε πως θα παραλάβεις το δώρο σου. Χρήστο λυπάμαι πολύ
μια που γράφεις πως ήθελες το βιβλίο, αλλά αν θέλεις στείλε στο mail να σου στείλω κάποιο άλλο δωράκι :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει.. και γω ειχα μπερδευτει απλα επειδή είχε την ονομασία europride και στο 12 .. τεσπα.. Συγχαρητήρια πάντος Tovenito για το βιβλίο!!!

Ανώνυμος είπε...

"Πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονική ροή αυτού του μπλογκ. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!"
Ευτυχώς για τη διευκρίνηση! Για μια στιγμή τρόμαξα ότι αυτό το βιβλίο θα είναι αποχαιρετιστήριο δώρο... Πολύ καλοί οι διαγωνισμοί, αλλά μη σταματήσει και ένα από τα σπουδαιότερα μπλογκ τη λειτουργία του...
Πολύ έξυπνος διαγωνισμός!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:-D! ;-D!

gay super hero είπε...

Χρήστο στην ανασκόπηση του 2012 αναφέρομαι σε διάφορα Pride, όχι όμως και στο Europride! Σοβαρολογώ πάντως, γράψε στο mail αν θέλεις και θα λάβεις δωράκι :-)

@ ben provis, erva

Για τον ΟΗΕ υπάρχει όντως η αναφορά στην ομιλία του Ολάντ στις 25.9.2012.

Ως προς τις χώρες, εκτός από την Ινδία και την Αυστραλία και η Σουηδία εμφανίζεται σε όλες τις ανασκοπήσεις εκτός από την τελευταία :-)

Ως προς τον hiv, η έρευνα που αναφέρω στις 18.12.2012 έγινε από το CHEST (Center for HIV Educational Studies and Training)

@ ανώνυμος

Χαίρομαι που σου άρεσε ο διαγωνισμός! Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι από αύριο κιόλας :-)

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σευχαριστώ gay super hero αλλα δεν είναι ανάγκη.. πάντος απο περιέργεια θα σ στείλω στο μαιλ για να δω τι δωρακι λες..! ;)
Xρήστος!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΚΑΝΕ COMING OUT! http://www.avmag.gr/archives/27798 (αυτός που έπαιζε στην σειρά Kyle xy)Άντε είναι καιρός να αρχίσουν να αποκαλύβονται και να γίνει ο κόσμος πιο ανεκτηκός στο θέμα της ομοφυλοφιλίας! Μπράβο του για το θάρρος του που το έκανε! Τέτοια άτομα τα θαυμάζω! Είναι και κούκλος κ αυτός! όπως ο matt bomer, ricky martin, anton hysen και αλλοι πολλοι.. !
http://www.google.gr/imgres?q=matt+dallas&um=1&hl=el&sa=N&tbo=d&tbm=isch&tbnid=TRizO_xXREFHNM:&imgrefurl=http://www.listal.com/viewimage/369580h&docid=k0_ags-YhxUAQM&imgurl=http://i2.listal.com/image/369580/936full-matt-dallas.jpg&w=716&h=1023&ei=eXnsUL7VCeeX0QXluYGoDg&zoom=1&iact=hc&vpx=468&vpy=139&dur=969&hovh=268&hovw=188&tx=137&ty=197&sig=116125207765702698982&page=1&tbnh=149&tbnw=105&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:4,s:0,i:99&biw=1024&bih=543

tovenito είπε...

Χρήστο αν το θες το βιβλίο και συμφωνεί και ο gsh μπορείς να το πάρεις από μένα. Πιο πολύ έπαιξα για τη νίκη, επειδή μ αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές! Ως νικητής μπορώ να διαλέξω τον επόμενο σωστά;
;-)

gay super hero είπε...

@ tovenito

Νομίζω πως η ευγένεια και η γενναιοδωρία σου μας εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο και από την οξύνοια και την παρατηρητικότητά σου :-)

Το βιβλίο το κέρδισες με την αξία σου και δεν μπορώ να πάρω τον λόγο μου πίσω. Επειδή όμως με τον Χρήστο είστε αρκετά κοντά μπορώ να σας φέρω σε επαφή μέσω mail και να το διαθέσεις εσύ όπως θέλεις. Καλύτερα να τα κανονίσετε εσείς εκεί πάνω, παρά να αποφασίσω εγώ εδώ κάτω για κάτι που δεν μου ανήκει πλέον :-)

Ανώνυμος είπε...

Από Χρήστος.. Tovenito σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν το θέλεις το βιβλίο? ξανασκέψου το αν είναι.. Εγώ η αλήθεια είναι ότι μενω θεσσαλονικη π μενεις κ συ.. αν δεν αλλαξεις γνωμη στηλε στον gay super hero να σ πει το μαιλ μ και να κανονισουμε αν ειναι..! σευχαριστώ πολύ παντος! ;)

Ανώνυμος είπε...

Και αν θες να μ το δώσεις για να σ δώσω και γω ΄κάτι έχω τα 3 πρώτα περιοδικά out της ελληνικής εκδοσης που δεν τα θέλω πια (βασικά έχουν βγει μόνο 3) να κανονήσουμε αν θες οποτε έιναι να ανταλλάξουμε..! Σευχαριστώ και πάλι!;|)

Ξενικός είπε...

αργά πια για να συμμετάσχω στο διαγωνισμό (αυτό συμβαίνει όταν παίρνεις μεγάάάάλη άδεια τέτοια εποχή).
Συγχαρητήρια στον Tovenito!
για το 2013 εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Ξενικός

Ανώνυμος είπε...

GSH, μήπως είχα δίκιο όταν έλεγα ότι θα σταματήσει ένα από τα σπουδαιότερα blog τη λειτουργία του; Από τις 17 ιανουαρίου έχει αλλάξει μορφή... Δεν είναι πια όπως το ξέραμε...
Υ Γ1 Πάντα καλοπροαίρετα... :-)
ΥΓ2 Η θεματολογία παραμένει, εννοείται, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

gay super hero είπε...

@ ανώνυμος

Το μπλογκ δεν έχει σταματήσει. Απλώς το υλικό δημοσιεύεται πλέον και στις φιλόξενες σελίδες της Athens Voice :-)

Ανώνυμος είπε...

Ναι, και καλά κάνει! Αλλά έχει αλλάξει μορφή, αφού σχόλια επιτρέπονται μόνο στην AV. Λάθος κάνω; ;-)

gay super hero είπε...

Η βασική διαφορά είναι ότι εκεί οι δημοσιεύσεις γίνονται συγκεκριμένη ημέρα (κάθε Δευτέρα, εκτός αν πέφτει αργία οπότε πάνε Τρίτη) και αναδημοσιεύονται εδώ με μία εβδομάδα καθυστέρηση. Άρα ο σχολιασμός στο μπλογκ δεν έχει νόημα αφού έχει ήδη παρέλθει μια βδομάδα.

Κατά τα άλλα, μπορεί κάποιος να αφήσει σχόλια εκεί ακριβώς όπως τα άφηνε και εδώ. Εκτός του ότι δεν μεταφέρονται εδώ τα σχόλια που έγιναν εκεί, δεν βλέπω καμία διαφορά :-)

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, ΦΙΛΕ GSH! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ/ΕΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΥΓ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!