.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

TOP 10 GAY PETS

Ο Μπάμπης σας παράτησε, είστε μόνοι (σαν ανεμώνη) και το σπίτι μοιάζει άδειο χωρίς κάτι ζωντανό να σας κρατάει παρέα. Επειδή όμως τα σκυλάκια έχουν την κακή συνήθεια να γαβγίζουν και αντιμετωπίζουν τον πλανήτη σαν τον προσωπικό τους λουτροκαμπινέ ενώ οι γατούλες είναι αξιαγάπητες μεν, πλην όμως αφήνουν σε όλο το σπίτι περισσότερες τρίχες από όσες άφηνε ο Μπάμπης στον νιπτήρα, ο δόκτωρ Hero έχει τη λύση στο πρόβλημά σας. Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις με βιολόγους, ζωοψυχολόγους, περιβαντολλόγους, λαθροκυνηγούς, κτηνοβάτες, παραγωγούς του National Geographic, κρεατέμπορες και ψυχαναλυτές καταλήξαμε στα δέκα pets που ταιριάζουν καλύτερα στη ψυχοσύνθεση του σύγχρονου γκέι άντρα της ψυχρής και αφιλόξενης μεγαλούπολης. Άλλωστε το μοναδικό βασίλειο που ψάχνει ακόμα για τη Βασίλισσά του δεν είναι άλλο από το Βασίλειο των Ζώων.

1ο. Χαμαιλέων

Εκτός του ότι θα έχετε κάτι να σας θυμίζει τον Μπάμπη στη φάτσα, το συγκεκριμένο pet το συστήνουν 29 μεγάλοι οίκοι μόδας και fashion editors καθώς είναι versatile όπως και εσείς. Για να καταλάβετε με πόση σοφία έφτιαξε τα πάντα η φύση, το εν λόγω ερπετό έχει προνοήσει ώστε να αλλάζει χρώματα και να ταιριάζει με την γκαρνταρόμπα του στοργικού του ιδιοκτήτη χειμώνα-καλοκαίρι. Σκεφτείτε μόνο πόσα θα εξοικονομήσετε σε αξεσουάρ.


9. Η κουκουβάγια της Αθηνάς

Ένα πουλί κατάλληλο για μια Θεά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω.



8. Βάτραχος Γολιάθ

Αντικαταστήσατε τη μπανιέρα με τζακούζι και τώρα ο χώρος σας φαίνεται άδειος; Ξοδέψατε ένα σκασμό λεφτά αλλά ο Μπάμπης σας άφησε και τώρα δεν έχετε με ποιον να το μοιραστείτε; Και το πρόβλημά σας θα λυθεί και θα βοηθήσετε ένα είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση. Το συγκεκριμένο pet το επέλεξα και για λόγους διαπαιδαγώγησης. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανακάλυψα ότι ο μεγαλύτερος βάτραχος Γολιάθ αιχμαλωτίστηκε το 1963 στο Ρίο Μούνι και ζύγιζε 3,3 κιλά. Οπότε αν μέσα στην απόγνωσή σας σκεφτείτε να κολυμπήσετε και σεις στο Ρίο Μούνι, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

7. Ανώρραμφος

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης πουλάδας: κανένας κακοήθης δεν θα τολμήσει ξανά να σας πει σνομπ και ψηλομύτη. Αν παρεμπιπτόντως είστε κιόλας (λέμε τώρα) ο ανωρραμφούλης υπόσχεται να γίνει φίλος σας για μια ζωή.


6. Τσιντσιλά

Το συγκεκριμένο το ανακάλυψα σε ένα pet shop στο Μαρούσι (χωρίς πλάκα). Αν και πρόκειται για τρωκτικό και μάλιστα μεγάλου μεγέθους, τα μεγαλύτερα gay icons από τη Μαρία Κάλλας μέχρι τη drag-queen Tess Tosterone έχουν να το λένε για τη φίνα, ζεστή και απαλή γούνα του. Οπότε όταν το φιλαράκι σας αποδημήσει στον παράδεισο των τρωκτικών, εσείς μπορείτε να φυλάξετε για πάντα τη στοργική του ανάμνηση φτιάχνοντας ένα ωραιότατο μανσόν.


5. Οχιά διμούτσουνη

Αν δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε στον πρώην για την επόμενη επέτειό σας, ορίστε μια εξαιρετική πρόταση. Αν ο πρώην σας απάτησε με τον καλύτερό σας φίλο διατίθεται και σε σετάκι των δύο στην τιμή του ενός.


4. Ορυκτερόπους

'Ενα από τα πιο πρωτόγονα θηλαστικά, ο ορυκτερόπους χρησιμοποιεί την προβοσκίδα του για να ρουφάει τερμίτες μέσα από τις φωλιές τους (μπλιαχ). Εκτός όμως που το συμπαθέστατο ζωντανό της τάξης των Σωληνόδοντων είναι άσος στο ρούφηγμα (που όσο νά ναι είναι ένα προτέρημα, δεν μπορείς να πεις) η προβοσκίδα του τον έχει προικίσει και με εξαιρετική όσφρηση. Στο αστικό περιβάλλον και με την κατάλληλη εκπαίδευση έχει την ικανότητα να οσμίζεται τις καλύτερες προσφορές του Χόντου από οποιοδήποτε σημείο του Λεκανοπεδίου.


3. Βούκερος

Αν βαρεθήκατε τις μοσχαροκεφαλές ταράνδου στο καθιστικό, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για να κρατήσετε ζωντανή την ανάμνηση του Μπάμπη και να μην παρασυρθείτε από τον επόμενο που θα σας τάξει έρωτα για να τσαλαπατήσει την καρδιά σας στη λάσπη. Ο βουκεράκος με το λοφίο-κέρατο αναλαμβάνει να σας θυμίζει για πάντα τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσατε μαζί. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι θα σας ταράξει στο κράξιμο.



2. Φλαμίνγκο

Είναι ροζ, ντελικάτο και λεπτεπίλεπτο και κινείται με χαρακτηριστική χάρη και κομψότητα μέσα στους βούρκους. Η δική μου απορία είναι γιατί στη Μύκονο προτιμάνε τους πελεκάνους.



1. Λεμούριος

Είναι καιρός να πάψετε πια να μιξοκλαίτε για τον Μπάμπη και να προχωρήσετε επιτέλους στη ζωή σας. Ο λεμούριος διαθέτει εξαιρετική όραση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα καλύτερα κομμάτια στο Sodade ακόμα και όταν δεν βλέπετε την τύφλα σας από το αλκοόλ και τα στρομπο-lights. Δοκιμάστε να τον πάρετε μαζί σας και σε μέρη με πυκνή βλάστηση που του θυμίζουν το φυσικό του περιβάλλον. Θα σας καταπλήξει με τις ικανότητές του.

21 σχόλια:

mahler76 είπε...

Χαααααχαχαχαχα
Να δώ τις "Θεές" στο Γκάζι να κυκλοφορούν με κουκουβάγιες και τι στον κόσμο...

revqueer είπε...

Αχ δε ξέρω τι να διαλέξω!!!!

Αρχικά θα ξεκινήσω με χαμαιλαίοντα, αλλά νομίζω πως το τσιντσιλά φτιάχτηκε για μένα.

Υ.Γ.: Άψογος...

Όναρ είπε...

Πραγματικά δε σε πιστεύω..είσαι α-ν-ε-π-α-ν-ά-λ-η-π-τ-ο-ς..Καλησπέρες τρελές..

Hfaistiwnas είπε...

Τέρμα, χαμαιλέων θα πάρω, δεν θα τρέχω και για φουλάρια..
Ο βάτραχος μόνο σούπα μπορεί να γίνει.. μπλιαχ!
Ρε τι ωραίο το τσιντσιλά, νόμιζα ότι είναι σαν αλεπού..
Α μπορεί να έπαιρνα και το πουλί με το κέρατο... ενοείται για τον τοίχο.. ε όχι να το βλέπω και ζωντανό!
Το φλαμίγκο το μόνο ωραίο που έχει είναι το χρώμα.. αδέξιο πουλί...
Διασκεδαστικό ποστ!!!
Μάκια!!

Βάσσια είπε...

Eίσαι καταπληκτικός.
(πολύ γέλιο)

Όλα πρώτης τάξεως :-)(πλην του βατράχου- εκτός κι αν μεταμορφώνεται σε πρίγκηπα).

cobden είπε...

Ψηφίζω λεμούριο!Έχω δει τόσα ντοκυμανταίρ στο ΣΚΑΪ για τους λεμούριους, που πια νιώθω ότι καταλαβαίνω τις βαθύτερες ανάγκες τους...

Equilibrium είπε...

Να προσθέσω τον ... τρυποκάρυδο! Δεν ξέρεις ποιο κούφιο κεφαλάκι θα χρειαστεί κάποτε να το ανοίξει ... στα δύο!

Είσαι απίστευτος!

"Equilibrium-Chaos (το μυστικό του Πήλιο mountain)"? χαχαχα, ευρηματικότατος!

Κώστας είπε...

I have already a cat!

Unknown είπε...

Χεχε... Ο Ορυκτερόπους, είναι για μένα! Είναι πρωτόγονος,έχει ωραία αυτιά, λίγο θλιμμένο βλέμμα, φαίνεται καλός για αγκαλιά, και θα τον εκπαιδεύσω να με βοηθάει με την όσφρησή του......
:-)

One Big DJ είπε...

Φίλος μου είχε κατοικίδιο τσιντσιλά...εγω διαλέγω την διμούτσουνη οχιά!

Always comes handy!

g for george είπε...

Ορυκτερόπους δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΙΚΟ!
Να προσθεσω και το possum. Αμα εχεις κανα ex που δεν λεει να σ'αφησει σε ησυχια, παιρνεις μαθηματα απο το κατοικιδιο σου on how to play dead. :D

mahler76 είπε...

Οκ το ξέρω πως άργησα λίγο ανέβασα την επόμενη όπερα. Ελπίζω να σου αρέσει μικρέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν παιζω....δεν εχει κανα τιποτα σε μεγαλο μεγεθος?
Ελεφαντακι,ιπποποταμακι,φαλαινακι για την πισινα????

Dr_MAD είπε...

Κατάλαβα... να αρχίσω να εκτρέφω οχιές διμούτσουνες πρέπει

xomeritis είπε...

http://www.cites.org ((the Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora))

ethanandthecity είπε...

LOL!

Nikos είπε...

Perfect post. Love it! :-)

Ειδικά τον Λεμούριο χαχα

Anubis είπε...

κάτι σε τσακάλι δεν έχετε;

έστω θα ψηφίσω λεμούριους είναι στα πρωτεύοντα, από τους πιο κοντινούς συγγενείς του ανθρώπου, οπότε μπορεί να μου θυμίζει και τον Μπάμπη!

τις (φιλοζωικές) ευλογίες μου
Anubis

Ανώνυμος είπε...

''Τσιντσιλά Οπότε όταν το φιλαράκι σας αποδημήσει στον παράδεισο των τρωκτικών, εσείς μπορείτε να φυλάξετε για πάντα τη στοργική του ανάμνηση φτιάχνοντας ένα ωραιότατο μανσόν.''

Θα έπερεπε να ντρέπεσαι που λες τέτοια πράγαμτα!! Τα ζώα δεν είναι για να τα κανουμε γούνες!! Αν πεθάνει κάποιος δικός σου και θες να φυλάξεις τη τη στοργική του ανάμνηση τι θα κάνεις? θα κρατήσεις το δέρμα του!?!??!

gay super hero είπε...

@ anonymous

To ποστ είναι χιουμοριστικό όπως έχεις καταλάβει.

Αν και η αλήθεια είναι ότι δξν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τί λες. Συγκρίνεις τα κατοικίδια με τους ανθρώπους;