.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013

[Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο της εφημερίδας Athens Voice όπου μπορείτε να διαβάσετε και τα σχετικά σχόλια]

Wentworth Miller17 
Ο Γουένγουορθ Μίλερ γεννήθηκε το 1972 κοντά στην Οξφόρδη. Από το 2005 ως το 2009 ήταν πρωταγωνιστής της σειράς Prison Break, μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της περασμένης δεκαετίας και έχει γράψει το σενάριο για το Stoker, τη φετινή ταινία του Παρκ Τσαν-Γου με τη Νικόλ Κίντμαν. Τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε πως είναι γκέι απορρίπτοντας πρόσκληση του κινηματογραφικού φεστιβάλ Αγίας Πετρούπολης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νομοθεσία που φιμώνει τους γκέι στη Ρωσία. Αργότερα μίλησε ανοιχτά για τις πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.

Wentworth Miller1

Όχι μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά επειδή τη χρονιά που μας πέρασε χρησιμοποίησε τη διασημότητά του για να κάνει τη διαφορά, ο Wentworth Miller είναι αυτή τη στιγμή ο ομορφότερος άντρας στον πλανήτη. Και του ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος του Άντρα της Χρονιάς για το 2013.

OUT949698

Wentworth Miller21

Wentworth Miller15 Wentworth Miller22jpg 
Coming-out της χρονιάς: Με αφορμή την αυτοκτονία ενός 20χρονου στην Ιταλία, ο δημοσιογράφος και τηλεοπτικός ανταποκριτής Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης αποκάλυψε πως είναι γκέι με μια ανοιχτή επιστολή-καταπέλτη για τις συνεχιζόμενες διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων.

singelakis

syngelakis 
Ζευγάρι της χρονιάς: Ο βρετανός χάλκινος ολυμπιονίκης Τομ Ντέιλι αποκάλυψε πως έχει σχέση με έναν άντρα μέσω μηνύματος στο YouTube. Επιβεβαίωσε έτσι τις καταδύσεις ως το άθλημα με τα περισσότερα coming-out, αφού έχουν προηγηθεί ο Γκρεγκ Λουγκάνις (χρυσά μετάλλια στο Λος Άντζελες και τη Σεούλ) και ο Μάθιου Μίτσαμ (χρυσό στο Πεκίνο).

tom daley1 tom daley3 
Τα κουτσομπολιά πήραν αμέσως φωτιά και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τυχερός που έκλεψε την καρδιά του 19χρονου Τομ δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο με όσκαρ σεναριογράφο του “Milk” Ντάστιν Λανς Μπλακ!

DustinLanceBlack 
Βιντεο-κλιπ της χρονιάς: Ο τραγουδιστής της κάντρι Στιβ Γκραντ ήταν μέχρι τώρα γνωστός για «καυτές» φωτογραφίσεις στις οποίες εμφανιζόταν με διάφορα ψευδώνυμα. Φέτος ένα μουσικό βίντεο που χρηματοδότησε μόνος του έσπασε τα κοντέρ στο YouTube. Στο κλιπ του «All-American boy» ο ωραίος Στιβ καψουρεύεται τον στρέιτ κολλητό του...Η συνέχεια στην οθόνη σας.

steve grand6 steve grand4 


Κινηματογραφικοί εραστές της χρονιάς:
Ο Πιερ Ντελαντονσάν και ο Κριστόφ Παού στο ερωτικό θρίλερ του Αλέν Γκιροντί  «Ο Άγνωστος της Λίμνης».

inconnu du lac inconnu du lac2 
Αθλητής της χρονιάς: Ο Νικ Σίμοντς, αμερικάνος δρομέας και πρώην της Πάρις Χίλτον, αφιέρωσε στους διωκόμενους γκέι της Ρωσίας το αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας. Τον Νικ τον θυμόμαστε και από τη γυμνή του εμφάνιση σε διαφημιστικό σποτάκι γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών πριν λίγα χρόνια.

nick symmonds1 nick symmonds7


Ρώσοι-για-φίλημα της χρονιάς:
Με αφορμή μια σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Vogue, ο ρώσος πρωταθλητής του στίβου Σεργκέι Σουπένκοφ δήλωσε πως «αν υπάρχουν και άντρες που τους αρέσει να με κοιτάνε, δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό». Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει για το θέμα ο -επίσης γνωστός για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις του- πρόεδρος Πούτιν...

sergei shupenkov1 sergei shupenkov3

Ρωσικής καταγωγής κι αυτός, ο Κίριλ Ντοβίντοφ υπήρξε το πιο περιζήτητο μοντέλο εσωρούχων τη χρονιά που πέρασε.

Kirill-Dowidoff2 Kirill-Dowidoff-02


Δημόσιος κίνδυνος της χρονιάς:
Ο Ομάρ Μπορκάν αλ-Γκαλά από το Ντουμπάι κρίθηκε ανεπιθύμητος στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας καθώς οι αρχές έκριναν ότι η υπερβολική του ομορφιά μπορεί να σκανδαλίσει τα πλήθη! Τελικά αποδείχτηκε ότι οι αρχές όντως τον ανέκριναν επειδή χόρευε με «ανάρμοστο» τρόπο, όμως η ιστορία της απέλασης ήταν πλαστή με σκοπό να αυξήσει τους θαυμαστές του στα social media...

omar barkan al gala5 omar borkan al gala3


Ωραίος-σαν-έλληνας της χρονιάς:
Ο θρυλικός γάλλος πορνοστάρ Φρανσουά Σαγκάτ σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από τον Τσαρούχη για το περιοδικό Antivirus.

sagat1 sagat2 sagat3


Νάρκισσοι της χρονιάς:
Σε μια χρονιά που χάρη στο Instagram ανώνυμοι και ημι-επώνυμοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν μοντέλα για 15 λεπτά, τα περιοδικά επινόησαν τον όρο «Instastuds» για τους γκέι χρήστες που έχουν μετατρέψει τη δημοφιλή εφαρμογή σε πασαρέλα. Αλλά και τα είδωλα της εφηβικής ηλικίας όπως ο Νικ Τζόνας και ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν πήγαν πίσω...

nick jonas instagram justin bieber instagram


Μετροσέξουαλ της χρονιάς:
Χωρίς να πτοείται από τα υπονοούμενα της Rihanna σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, ο άσος της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο λάνσαρε φέτος την πρώτη συλλογή εσωρούχων με τα αρχικά του.

ronaldo cr7-2 ronaldo cr7


Γυμνιστές της χρονιάς:
Γνωστοί με τα ιντερνετικά ψευδώνυμα Μιχάλης Γυμνιστής και John Mask, δύο θεσσαλονικείς έβαλαν φωτιά στα social media με τις γυμνές νυχτερινές βόλτες τους στο κέντρο της πόλης.

salonika nudists1 salonika nudists2


Λυκάνθρωποι της χρονιάς:
Τους αδελφούς Κάρβερ τους γνωρίσαμε από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση». Φέτος πρωταγωνίστησαν στην πετυχημένη νεανική σειρά του MTV Teen Wolf ως δίδυμοι λυκάνθρωποι που μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους πολεμώντας στο ίδιο σώμα. H ερωτική σκηνή του ενός από τους δύο με τον Ντάνι, έναν ανθρώπινο χαρακτήρα της σειράς, συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη το 2013.

carver twins3 carver twins2


Dancing-with-the-stars της χρονιάς:
Ο boyfriend της Madonna Μπραχίμ Ζαϊμπάτ κέρδισε τις εντυπώσεις του γκέι κοινού και τη δεύτερη θέση στο γαλλικό Dancing with the stars. Πάντως η βασίλισσα της ποπ δεν πρέπει να είδε με καλό μάτι την υπόθεση, αφού οι κακές γλώσσες λένε ότι τον χώρισε εξαιτίας της συμμετοχής του στο σόου.

brahim zaibat3 brahim zaibat4 
Αντίθετα, ο ιδιαίτερα gay-friendly σταρ του ράγκμπι Μπεν Κοέν δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στο βρετανικό Strictly come dancing, παρά τις συχνές ημίγυμνες εμφανίσεις του.

ben cohen2 ben cohen1

Δεν πειράζει μωρέ! Στην υγειά μας :)

ben cohen3


Βέβηλο ημερολόγιο της χρονιάς:
Μια ρουμάνικη εταιρεία φωτογραφίζει μοντέλα που παριστάνουν τους ορθόδοξους ιερείς σε διάφορες αμαρτωλές πόζες. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να διαλέξουν μουσάτους για να φαίνεται περισσότερο αληθοφανές...

orthodox calendar3 orthodox calendar2 orthodox calendar1

Και του χρόνου νά 'μαστε καλά. Καλές γιορτές σε όλες και όλους εύχομαι!