.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΡΟΥΣΟ / ΑΤΕΛΙΕ

Ο Φρανσουά Ρουσό γεννήθηκε το 1967 στην Ωβέρνη της Γαλλίας. Ασχολήθηκε με τη ζωγραφική για δέκα χρόνια μέχρι που τον κέρδισε η φωτογραφία το 1995. Σήμερα είναι ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους στον πλανήτη, έχοντας δουλέψει στις καμπάνιες μεγάλων πολυεθνικών αλλά και για το ημερολόγιο της γαλλικής ομάδας ράγκμπι Dieux Du Stade. Ζει ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι όπου και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο "Atelier", εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Πατρίκ Γκρεινβίλ "Το ατελιέ του ζωγράφου".














Ο καλλιτέχνης με το εργαλείο της δουλειάς του.


8 σχόλια:

turigr είπε...

Άκρως ενδιαφέρουσα η δουλειά του. Ξεχώρισα την πρώτη φωτογραφία με το φίδι: φαλλικό σύμβολο και προσωποποίηση του κακού!

THANOS είπε...

υπέροχο γυμνό...

Όναρ είπε...

Καλέ, τί κορμάρα είναι αυτή..κολάστηκα ανώμαλα..! Καλημέρες κολασμένες..

anna είπε...

Καταπληκτική δουλειά!!!Η μια καλύτερη από την άλλη!!!!Μια βόλτα έκανα!!!Είδα φως και μπήκα!!!Μάλλον θα μείνω!!!Μου άρεσε η παρέα!!!Καλημέρα.

stereocage είπε...

Καταπληκτικές fotos .Επειδή επισκεπτομαι συχνά το blog σου και μου αρεσει η ισσοροπημένη ανισσοροπία σου, ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι νομικός?Αν δεν είσαι τότε τίσπουδασες και έχεις αυτη τη γραμμή σκεψης?

gay super hero είπε...

@ anna

Σε ευχαριστώ πολύ και καλώς ήρθες στο τσαρδί μου!

@ stereocage

Welcome και σε σένα. Οικονομικά έχω σπουδάσει και με αποκλειστικά οικονομικό αντικείμενο ασχολούμαι εδώ και κάποια χρόνια. Just so you know :-)

George Tsitiridis είπε...

para poli kalo!!

Dr_MAD είπε...

πχοιότητα! να ανεβάζεις πιο συχνά τέτοια χαχαχαχα