.

.
Κάθε Δευτέρα στην Athens Voice (κλικ)

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΓΥΜΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ

do-comeco-ao-fim-8da-comeco-ao-fim-3

“Από την Αρχή μέχρι το Τέλος” είναι ο τίτλος της ταινίας που είναι το πιο καυτό θέμα συζήτησης αυτές τις μέρες στη Βραζιλία – και όχι μόνο. Η ταινία του σκηνοθέτη Αλοϊζο Αμπράνχες έχει για θέμα της δύο ετεροθαλείς αδελφούς με έξι χρόνια διαφορά ηλικίας που από πολύ μικροί αισθάνονται μια παράξενη έλξη. Μια έλξη που κάνει τους γονείς τους να ανησυχούν και σημαδεύει την ενήλικη ζωή τους….

Τα τηλέφωνα των παραγωγών δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν με δελεαστικές προσφορές για παγκόσμια διανομή της ταινίας από τότε που άφησαν να διαρρεύσει στο ‘Ιντερνετ ένα καυτό βίντεο με αισθησιακές σκηνές ανάμεσα στους δύο βραζιλιάνους πρωταγωνιστές οι οποίοι μέχρι πρόσφατα δεν ήταν ηθοποιοί αλλά μοντέλα…


Δύο Απόλλωνες από τη Βραζιλία + η κλασική φαντασίωση του “απαγορευμένου” σεξ με δύο αδέλφια: μοιάζει με σίγουρη συνταγή που μπορεί να κάνει το γκέι κοινό να στηρίξει μαζικά την ταινία. Το “επίσημο” τρέιλερ που μπορείτε να δείτε με αγγλικούς υπότιτλους παρακάτω έχει ήδη 700.000 χτυπήματα στο YouTube !

Και από τη Βραζιλία να πεταχτούμε μέχρι την κοντινή Βενεζουέλα όπου δύο πραγματικά αδέλφια (και μάλιστα πανομοιότυποι δίδυμοι!) δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία με τη φωτογράφισή τους για γαλλικό γκέι περιοδικό… Ο Πέδρο και ο Ραμόν σήμερα δουλεύουν ως δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη αλλά δεν παραλείπουν να γαργαλίσουν τις ίδιες “απαγορευμένες” φαντασιώσεις δηλώνοντας ότι “κάνουν τα πάντα μαζί”!

hot gay twins1hot gay twins2hot gay twins 4hot gay twins 3hot gay twins 5hot gay twins 6



16 σχόλια:

Elementstv είπε...

Τhank you thank you thank you!!!!!

Τι τελεια ταινια ειναι αυτη? Θα την κατεβασω....δεν ξερω τι τελος εχει αλλα επιτελους μια γκει ταινια που δεν ειναι campy, αλλα ουτε και καταθλιπτικη οπως οι περισσοτερες...Θα την δω ακομη και ας μην καταλαβω τιποτα!!!!

sCaTterBraiN είπε...

αν και σκέφτομαι ότι είναι άσχετο ταμπού δεν μπορώ να το ξεπεράσω... και εμένα μου φαίνεται 'κάπως' να το κάνεις με τον αδερφό σου ή με άλλο συγγενή πρώτου βαθμού ανεξαρτήτως φύλου.

gay super hero είπε...

@ scatterbrain

Σε όλους μας φαίνεται "κάπως" αυτό που λες. Μην μου πεις όμως πως δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν τη φαντασίωση να βρεθούν με δύο αδέλφια. Ειδικά στην πορνογραφία αυτό το θέμα - δίδυμοι, δίδυμες κτλ- παίζει αρκετά. 'Εχεις κάνει και ποστ γι αυτό :-)

Kαι άμα είναι και ωραία παιδιά όπως στην ταινία το θέμα "πουλάει" από ό,τι φαίνεται...

sCaTterBraiN είπε...

gsh πωπω, πλάκα έχει, το είχα ήδη ξεχάσει! αυτό που μου εξακολουθεί να μου φαίνεται 'κάπως' είναι τα δύο αδέρφια μεταξύ τους, όχι να το κάνω εγώ π.χ. με 2 αδέρφια (ή και παραπάνω, τώρα που το σκέφτομαι). που και αυτό αν το δεις ψυχρά και αντικειμενικά (τα 2 αδέρφια μεταξύ τους εννοώ, όχι το δικό μου τρίο) αν συναινούν και οι δύο, γιατί όχι; μήπως θα γεννήσουν προβληματικά παιδιά;

Ιθάκη-man είπε...

Ακριβώς, sCaTterBraiN, μήπως θα γεννήσουν προβληματικά παιδιά; Είναι και ετεροθαλείς!
Ένιχαου, δεν εννοούσα αυτό όταν έλεγα "θα 'θελα έναν αδελφό". Αλλά δεν νομίζω, και αν είχα έναν από αυτούς για αδελφό μου (αααχ), ΚΑΙ να είναι ετεροθαλής αδελφός μου, ΚΑΙ γκέι (πρέπει να είσαι πολύ τυχερός) ότι θα μπορούσε να αναπτυχθεί κάτι τόσο στενό...

Unknown είπε...

Κι εγώ το βλέπω κάπως να το κάνουν αδέλφια.
Αλλο η φαντασίωση να το κάνω με 2 αδέλφια.

ProFyLaKtiKo είπε...

για να δούμε πως θα είναι η ταινία (διάλογοι, σκηνοθεσία κτλ).

πάντως καταλήγω πως όλοι έχουμε στο μυαλό μας 2 αδέλφια (δίδυμα ή μη) που θέλουμε να βρεθούμε μαζί τους :_ [εξαίρεση τα δικά μας κάθε φορά πάντααα]

another george blog είπε...

Είχα δει το τρέιλερ καιρό πριν, χαίρομαι που μου την θύμησες για να την δω!

Πάντως, χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι, στο ότι θα θέλαμε να το κάνουμε με δύο αδέλφια αλλά όχι με συγγενικό πρόσωπο, πόσω μάλλον τον αδελφό μας. Eww!

Unknown είπε...

Ma ti idees einai aytes poy mas vazeis... Aytes einai eikones apo gay paradeiso, hehe!
E,nai, h fantasiwsh na eisai me dyo adelfia einai dedomenh!!
An egw hmouna san ton Pedro
kai eixa didymo adelfo ton Ramon.. den nomizw na ekana kati mazi tou.
Twra...an emfanizotan kai o ksadelfos mas o Xouan,gia episkepsh, den kserw, paradinomai!!
:-)

gay super hero είπε...

Lol @ grguy :-DDDDDD

Ανώνυμος είπε...

Δεν την ηξερα ποτες την φαντασιωση με τα δυο αδερφια!
Δεν την εχω.
Για [πρωτη] ξαδερφη παντως ειχα. :P

Το Λαγωνικό είπε...

Έχω έναν αδελφό, 1 χρόνο μεγαλύτερό μου και ενώ έχει σώμα αντίστοιχο του Πέδρο και του Ραμόν και οι φίλοι μου παθαίνουν πλάκα μόλις βλέπουν φωτογραφίες του (οι γνωστές τσιρίδες), εμένα μου προκαλεί αηδία μόνο η ιδέα να κάνω κάτι μαζί του. Τον βλέπω εντελώς αντισεξουαλικό.

Ανώνυμος είπε...

Αδιανόητο και απαγορευμένο με αδέλφια, το σεξ.. τι να πω! δεν λειτουργεί το σύστημα, μετά τι σε εμποδίσει να λειτουργήσεις και με τους γονείς σου σεις.!!

Serachfan είπε...

Βασικα δεν νομιζω οτι ειναι μονο το θεμα "αδερφος" για μενα, οσο το να γνωριζω ενα ατομο απο μικρος και να μεγαλωνουμε μαζι...

Ο κολλητος μου που γνωριζομαστε απο πριν αρχισω να μιλαω ειναι πολυ ωραιος αλλα και μονο στην ιδεα να κανω κατι.... μπρρρρρρρρ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχχχχχ ειναι πολυ καυτοι!Να φαω εκεινα τα...!Μεγαλα!

baristas_paras@hotmail.com είπε...

Re paidia pou mporw na vrw authn thn tainia me ellhnikous upotiutlous sas parakalw as me voithisei kapoios prospathw edw k ena xrono kai den mporw me tipota an kapoios xerei asmou steilei e-mail... sto baristas_paras@hotmail.com